1,2. Freddy's Coming for You! 3,4,Better Lock Your Door! 5,6.Grab Your Crucifix! 7, 8 .Better Stay Up Late! Nine,Ten.Never.Sleep Again!

hoppas inte snöovädret kommer att hindra mig från att komma till jobb imorgon :/
pallar inte komma försent som jag förmodligen kommer att göra

snö borde det bara vara mellan den 23 - 26 december sen liksom behövs det inte längre :O
men tror du att vädret lyssnar på mig? nej för fan aldrig, skulle vinterstrejkat ännu om jag inte jobbat för fullt och behövt använda en vinter jacka där för fan vad kallt det är när man kommer längre ner i Skåne jag skojar inte!

men men nu ska jag gå och lägga mig i mina nya sängkläder, kommer att bli tokig på mitt lakan menmen :/...

Snöigt

MIHIHHI jag ska undvika att få snö i skorna idag XD

idag så ska jag simma lite ska ringa sandra efter mamma och pappa kommer hem med mina frukost bullar som de ska handla åt mig hihi, hoppas att min nacke och rygg inte jävlas med mig idag :/ hoppas hoppas hoppas
sen blir det julskyltning med sandra ( förmodligen timmy and maybe tim) och hoppas hoppas hoppas att Peppe och Miranda är på min idé om att gå där först sen hem och baka och ha lite vintermys och exc...
mouhahha jag har awesome idéer ibland :D och jag hinner leka med alla på så här vis :D:D
Aren´t I super awesome?

RAGGSOCKAR!!!!!!!! is the shit thies days and my english sucks and I love it <3

se om ni förkänar en bild om jag finner en bra då ....


oh look I found what I was looking for!

Dear Bolly

Min första praktik dag, ja du den var spännande, åkte inte med min handledare utan med två andra goa gubbar riktigt fräsiga par killar, roliga att umgås med.

Jag missade dock det nog mest spännande larmet som visade sig vara en mordbrand :O dumma dumma tåg och bussar -_- deras fel att jag missade det och inte kom in på brandstationen.
men sen när jag väl kom in så fick jag snabbt springa upp och hitta passande kläder för att vi hade ett larm som väntade på oss och de ville ha med lilla söta mig (A)
sen spelade jag innebandy med the new gang, bland annat min handledare kom susande och plockade upp mig för att ha med mig i deras lag. det var Ambulans mot Brand wouhahha, men jag fick tillsist hoppa över till brand för att de var få. den snygga brandmannen tyckte det var awesome för nu kanske de skulle vinna ;)
sen kom jag tillbaka för att få reda på att jag missat det tredje larmet och fick åka med på det sista larmet för dagen.

dag två...
Jag jobbade med min handledare, första natten. Trodde den skulle bli tuff, men nej vi sov igenom hela natten och jag vaknade utvilad klockan fem för att börja göra ve mig och städa mitt rum, klockan kvart över sex fick vi vårat första larm och jag var redo för det ;D

dag tre...
det var då igår, jag jobbade med två awesome dude´s diggade det ena namnet stort...
Vi satt på en transportbil då vi transpoterade folk från sjukhus till sjukhus. Jag befann mig bland annat i malmö några gånger och sen en gång i Lund hehe. väldigt långa sträckor men jag fick åka där fram för en gångs skull hihi och det var skoj för jag fick vara kartläsare och bestämma vilka vägar vi skulle ta, det blev lite virrigt och vi körde lite fel men ja det löste jag igen :D
väl hemma i Trelleborg igen för att gå av mitt pass klockan fyra... när jag hade fått på mig mina vardagskläder så fick vi ett prio ett larm så det var snabbt av med kläderna och på med jobbekläderna igen och springa ner till bilen med jackan i ena handen och mina skor i andra.
det blev ju förstås över tid till halv sex då vi fick köra till Malmö för att lämna av, lite segt men ja det får ju bli som det blir visst? :D

dag fyra... Nattens pass
jag kan ju inte skriva så mycket om denna runda eftersom den ännu inte är slut :/
vi har haft ett transportlarm bara och annars så är det ganska chill , förtillfället sitter jag i mitt lilla (normal stora) rum, i min säng redo för att sova. Men dock inte för djupt för jag måste ju kunna vakna om jag får ett larm eller hur :O hoppas inte på prio ett larm när jag sover för jag kommer snubbla fram och inte veta vad jag ska ta mig till. sen bli försenad eftersom vi bara har 90 sekunder på oss. Kanske ska sova med strumporna på mig i natt :/ guuuuuuud jag kommer döööö sakta om det blir ett prio ett larm :O:O:O:O

aja nu har jag sammanfattat mina fyra arbetsdagar för dig bolly och även för er andra läsare, om jag har några :O det borde finnas en sån lista som visar om man får besökare :O :D så smart det skulle varit hihi
¨
har inte skrivit om mina arbetsdagar eftersom jag inte har haft internet på min skoldator som jag förut bara hade med mig och sen när jag kom hem så glömde jag bort att blogga :/ glömska lilla mig XD
Nu ska jag nanna i min sköna säng hihi :D
Godnatt på er alla <3

tåg

Sitter på tåget ner till malmö för att sedan ta bussen till trelleborg.
Ska jobba min andra natt nu det vill säga min fjärde dag ^^
ska bli skoj även om det inte är med min egna handledare jag jobbar med :/
har jobbat med honom en gång annars alltid andra hehe men jag har gillat att jobba med dem andra på ambulansen med hihi :D
de jag jobbade med igår var helt fucking awesome avgudar dem faktiskt lite :D
de var coola, fett coola. Billie and Bolly coola faktiskt!

Tror att jag snart är i LUnd för att vara exakt så har ett tag till framför datorn innan jag måste plocka ner den i min väska :D har stulit min pappas dator för att  kunna surfa -.- det skulle varit evilt av mig om jag inte sa det till honom innan jag åkte hehe :D han kom med datorväskan till mig och jag fick ner båda mina datorer i den AWESOME !!!

här kommer en bild från semestern :D ^^

Som vi alla egentligen vet!

Nu har jag haft min lilla om målning på bloggen igen,
min hedder om ni inte ser! Kolla, kolla!!!

Sitter och har Historia nu, vi pratar om folk som har släkt i USA... men det har ju inte jag heheXD vad jag vet iallafall
Sen har jag Svenska prov som jag kan lite halvt hehe :/
Sen blir det möte med PA-gruppen efter jag slutat vid svenskan och sen därefter har jag utvecklingssamtal jippie!
nooot eller?

När jag kommer hem ska jag plugga till omvårdnatsprovet det är ett måste!
GÖR DET!
kanske om mamma ändrat sig ska vi till Påarpsskola på öppethus vi vet inte riktigt :/ men utöver det blir det bara plugga!!!

Konsten att ta middagstupplurar!

att ta en tupplur mitt på dagen är en underbar sak och jag tycker att man skulle införa det som en lektion i skolan :D
tänk er om man skulle låtit eleverna sova i en timme mitt på dagen skulle gjort så att alla skulle klarat av att koncentrera sig en längre tid...
det skulle funkat för mig jag lovar! för just nu är jag på gränsen till att somna sittandes!
jovisst att många tycker att man är klen och att det låter dumt med tupplurer, att man låter som om man är en bebis bara för att man behöver sova middag. men det tycker inte jag för att det är väldigt uppfinnerikt!



jag skulle inte haft något emot att sova i den stora sängen på bilden, utan jag skulle blivigt lycklig av det:D för den ser så grymt mysig ut!!!


svar!

den 28 oktober skickade jag ett mail till en lärare på Journalistik och multimedia pogramet på södertörns högskola.
och igår när jag satt och lekte på min mail så trillade det in ett svar från läraren :D jag blev super förvånad då jag egentligen inte hade förväntat mig ett svar eller iallafall något i liknande till " du får prata med vår studievägledare " men så var det inte.
Han skrev att han hoppades att jag fått ett svar vid det här laget annars så hade han skrivit ner lite. Och det visade sig att allt tjat om att man ska ha Högskolepoäng innan man kan läsa in på vissa kurser och inriktningar inte gällde på det här stället utan allt som behövdes var hyfsat bra betyg från gymnasiet.
fatta så glad jag blev igår då :D
så jag tog upp det med mamma imorse och hennes ända reaktion var: vart ligger det? var hade du tänkt bo? har du så bra betyg då?
tack liksom för förtroendet! sen sa hon: om det nu ligger långt borta måste du ju ansöka om lägenhet och det är inte säkert att du får det där vid Uppsala!

men aja jag ska söka vidare om kurser för mamma vill fortfarande inte att jag ska läsa det för att det finns så ont om jobb där inom, och att jag ska söka till något som det finns jobb inom. 
Men vad ska jag annars söka till om jag vill bli fotograf?
Hon säger inte tvunget att det ska bli inom vården men jag hör det på hennes röst att hon helst vill det, att jag ska få ett jobb på sjukhuset eller bli sjukgymnast så att jag kan ta hand om henne och pappa och deras helvetes ryggar!

menmen nu ska det visst visas film på historian och kanske ska fokusera mig?
har även bytt design på peppes blogg för er som läser hennes med!

PS. såg robin innan idag HAHAHAHAHHAHHA

summering av min dag

summerade min dag till joppa för att... ja jag gjorde det bara och så här blev det

" hm, jag vaknade vid nio av min mamma som väckte mig sen åkte jag till biblioteket för att plugga med emma, blev attakerad av pepppe som var rädd för araben som satt bredvid henne som läste "hur man bäst får en orgasm" med öppen kofta, drog till skolan för att spela tetris innan lektionen utan skor fick sen reda på att vi fick gå efter fem minuter. drog till subway för att sno peppes mat, sen simmade jag sandra en kilometer ryggsim , en unge dök och landade nästan på mig sen simmade jag in i tanter och där fanns en kille som var ung som såg ut att vara 35 i ansiktet... åkte bil hem för att få min hund att sätta sig på min jobbiga systers ansikte och reta pappa vid datorn medans han kollade mobiler sen landade jag vid datorn för att spela tetris igen hehe"

allt blev ju inte sant men det blev en summering utan sammanhang haha
han skrev en dikt om det:

"Vaknade tidigt på morgonen, av mor min som skrek sedan åkte jag till stans bibliotek för att läsa någon rolig bok men brevid mig satt en riktig tok, När jag anlände till skolan hade vi knappt lektion så det var bara att buga och tacka, så istället drog vi till subways och åt en macka. Jag simmade ryggsim med en kompis där fanns också en kille som var ute på hal is! Sedan var det bara att åka till där det skedde mera bus."

haha stolt över killan han kan rimma. Men jag ska försöka skriva en dikt själv, kanske inte lika rimmig men den får ta sig ändå tycker jag XD
måste skriva en till Emma på en halv sida men jag har kommit fram till 57 ord bara, och det börjar redan ta slut på rim  och ord i huvudsak jag kommer aldrig få in en bra :/


simmade som sagt med andra och peppe idag, sandra och jag simmade 40 längder ryggsim duktiga vi är :D peppe bara skvätte på oss XD

nu ska jag rimma vidare


End of these hammers and needles for you

Har kramp i armen :/

sitter med Ida, Emma G och Emma N på biblioteket i skolan och latar oss på lunch rasten
Jag och Emma sitter och diskuterar om hur vi ska göra imorgon eftersom vi har ledigt under matlagningen och sen har vi PA och vi vet att vi båda två är för trötta för att sitta i skolan och arbeta när vi kan vara hemma hos någon av oss eller sitta på stadsbiblioteket eftersom vi innerst inne vill börja ett hihi (A)

Vi förflyttade oss till klassrummet för att förbereda oss för att ha samhällslektion som är väldigt tråkigt :/ VÄLDIGT, VÄLDIGT TRÅKIGT !
Ska gå igenom vårat samhällsprov idag, nu typ HAHA

såg att emma spanade in min blogg nu innan jag hinner skicka inlägget :O creepy

glad och sprallig

Jag vet knappt vart jag ska ta mig till det bubblar i hela kroppen på mig :D jag är såjävla glad så det finns inte :D
de ringde hem till mig från ambulansen i Trelleborg och pratade med mig,för tillfället minns jag inte mycket av vad han sa till mig jag är för över exhalterad för att minnas :D !!!! jag vet iallafall att jag börjar den 21 november en dag innan jag egentligen ska eftersom han inte ville att jag skulle börja jobba natt hihi och den 4, 5, 11 och 20 december är jag ledig så jag kan gå på kurserna och simgalan ;:D
han sa även eftersom jag bor så pass långt ifrån stationen (2 timmar och 24 minuter) så om jag får två dagpass på rad så skulle jag få bo på stationen :D
asså om ni någonsin har stött på mig sprallig så är det här typ 1000 gånger värre asså jag vet inte vad jag ska ta mig till
om jag ska skratta hoppa gråta eller guuuuuuuuuuuuuuud ! vet knappt hur man stavar asså :O:D

RSS 2.0