Ich vermisse dich

image19

GAAAH snacka om att jag saknar min bästa kompis, jag har så himla tråkigt utan henne
hon har åkt till tyskland och kommer att vara där tills lördag okej det är imorgon men ändå hon åkte faktiskt i onsdags. och det är jättelänge tycker jag. vad kan man säga jag har varit utan henne förut med då är det oftast jag som har det roligt haha, eller när hon åker upp till smäland så pratar vi i telefon med varandra.
Men nu är hon i ett annat land och jag är kvar här haha men ho har lovat att leta efter th saker och köpa det till mig(betalar när hon kommer hem) och då kanske det blir okej att hon har åkt ifrån mig  hihi :D
Men vi pratar iallafall över sms och bdb eftersom datan på hotellet hon bor på inte har msn.

Jag och Sandra har nu bestämt att när vi får vårat körkort så ska vi köra dit och bo på det hotellet för att hon säger att det är jättefint hihi :D

menmen nu ska jag sova för jag ska jobba imorgon för sandra hehe.

Schlaf gut und Traum von mir

Novell

Detta är inte jag som har skrivit utan en från Sandras msn men det är så jävla bra så jag tycker alla ni ska få läsa den

första delen

- Mamma, jag sticker ut med Amy! Ropade jag och hoppade i mina flipflop innan jag gick ut i den varma sanden. Skönt att vi hade köpt ett hus så nära stranden nu när vi flyttat till Los Angeles. Vi hade varit här i två dagar och jag hade redan lärt känna nya kompisar. Amy bodde i huset bredvid och redan första dagen hade hon knackat på och frågat om jag ville hänga med ut i stan och shoppa. Amerikaner var verkligen lätta att börja snacka med, om man var bra på engelska förstås! Sarah och jaa hade alltid snackat om att flytta till Los Angeles när vi blev myndiga och bli kända. Men nu var jag här, utan Sarah och bara 15 år. Jag hade inte fått en skymt av någon kändis än men däremot hade jag fångat en massa snyggingar på kort, precis som jag hade lovat tjejerna där hemma i Sverige.

- Hej är du beredd? Amy kom gående mot mig barfota i sanden.
- Alltid, svarade jag och vi gick till SurfShop, en surfing affär där dom hyr ut surfing brädor och dräkter. Vi hyrde varsin bräda och surfingdräkt och när vi fått på oss dräkterna gick vi mot havet. Amy satte sig ner och knöt snöret runt vristen och sa:
- Det är perfekta vågor idag. Jag stirrade ut på vågorna, dom såg ut att vara minst två meter höga!

Men det gick bra och det var extremt roligt! När vi skulle gå tillbaka hade jag i alla fall lärt mig att balansera brädan på en våg, men inte mer än några sekunder. Amy hade skrattat åt mina försök där jag sen ramlade baklänges ner i vattnet.

När vi fått på oss kläderna var klockan halv fem och vi gick till strandcaféet och tog varsin Coca Cola. När vi suttit och snackat en stund kom en tjej förbi och gav oss en lapp.

"StrandparT!
Är du redo att festa loss på stranden?
Kom då hit ikväll lite efter solnedgången
Då det är mörkt. Vi fixar brasan och musik,
Ni tar med er festhumöret och drickan!

Jag granskade igenom pappret två gånger och tittade sedan frågande på Amy.
- Jx2? Amy tog en stor klunk ur Colan och svarade sen:
- Jesse och Jason, dom kallar sig så. Dom fixar alla fester här. Hon tittade på sin lapp och tittade sedan ivrigt på mig och sa:
- Vi sticker dit. Och så var det bestämt, vi skulle på fest. Klockan var halv sju och solen var på väg att gå ner. Vi var hemma hos Amy och provade ut kläder till festen. Amy tog på en kortkort kjol och ett rosa linne och en vit huvtröja över. Jag drog på mig ett par jeans som var till knäna och ett mörkgrönt linne, med en svart huvtröja över, båda hade flipflop. Amy hade fixat spriten från sin brorsa Andrew och hans polare. När vi var klara med klädseln förde Amy mig direkt till sminkbordet. Hon tog upp lite ögonskugga, kajal, mascara och läppglans, och vi började mixtra. Hon hade en rosa ögonskugga som matchade linnet och jag hade i två gröna nyanser. Sen tog hon fram en plattång och en locktång och satte på dom. Hon drog fingrarna genom sitt långa blonda hår och tittade sen på mig och frågade:
- Ska jag ha platt eller lockigt, Erica? Jag granskade hennes spegelbild.
- Platt passar dig bäst, svarade jag. Hon började glatt platta håret medan jag försökte mig på locktången som hon uppmanat mig att ta, men mina lockar blev inte lockiga :/ så till slut fick Amy hjälpa mig.

Efter en halvtimme såg vi ut som värsta party pinglorna och var redo att gå ut. Men då gick Amy och satte på tv:n och satte sig i soffan.
När hon märkte att jag tittade förvånat på henne sa hon:
- Vi vill väl inte vara först? Dessutom börjar "Americas Funniest Home Videos" nu. Jag skrattade och satte mig bredvid henne.

Efter en halvtimme tyckte Amy att vi skulle gå så vi gick ut genom altandörren och tvärs över gatan till stranden. Det var redan mycket folk där som dansade runt en stor brasa och som satte runt omkring i sanden. Amy rafsade i sin strandväska och fick upp två öl, den ena räckte hon till mig. Hon öppnade sin och tog sen en klunk och sa:
- Jag har alltid gillat den här ölen. Hon tittade runt omkring sig och tog mig sen i armen och drog mig bort till en stor sten där det satt tre andra tjejer. När dom fick syn på oss reste den närmaste sig upp.
- Amy! Dom kramade om varandra och Amy drog mig i armen.
- Erica, det här är Ashley (tjejen som hon kramat om), Josie och Loren. Dom hälsade och så började dom prata igen. Jag och Amy gick bort mot brasan och satte oss i sanden. Jag tog en klunk ur ölen, och höll med Amy - den var god. Jag spanade runt och såg alla killar, låt oss säga att Sarah skulle stormtrivas här! Amy slog till mig lite löst på armen och drog upp min kamera ur väskan.
- Tog du med den? Hon nickade och sa att jag skulle hänga med. Vi reste oss och sprang över sanden.
- Eyy, Carlos? Ropade Amy och en mörkhyad kille kom fram till oss med ett gäng andra killar efter sig.
- Wazup? Sa Carlos och gjorde "high five" med oss båda.
- Det här är Erica, presenterade Amy och killarna nickade mot mig.
Amy höll upp kameran och viftade med den framför dom.
- Skulle vi kunna få ta några kort? Frågade hon och log mot dom.
- Självklart! Carlos och dom andra radade upp och gjorde en massa grimaser så jag var tvungen att skratta.
- Du med, tjejen, sa en av killarna och drog in mig mellan dom. Jag heter Damian, sa han sen.
- Erica, svarade jag och tog hans utsträckta hand och skakade den.
- Jag vet, flinade han och återgick till kameran. Just när jag vände mig mot kameran igen, fick jag syn på en otroligt söt kille som kom gående bakom Amy. Han hade en härligt rufsig blond kalufs. När vi fick ögonkontakt och han log tog mitt hjärta ett stort skutt i bröstkorgen. Och jag som aldrig hade trott på kärlek vid första ögonkastet..Han gick med en annan kille som gick fram till Amy och la armarna runt hennes midja och kysste henne på halsen.
Carlos och dom andra sprang iväg, utom Damian.
- Vilka är det? Frågade jag.
- Jesse och Jason, partyfixarna, svarade Damian och stoppade händerna i fickorna. Amy och Jason är ju tillsammans. Har hon inte sagt det? Frågade han sedan häpet.
- Nej, sa jag utan att slita blicken från dom. Damian tittade på mig.
- Vill du hänga med och ta något att dricka? Frågade han när han såg att min var slut. Jag nickade och vände mig om och följde efter Damian och började gå mot brasan där det stod en låda i sanden.
Vi satte oss i sanden och Damian hällde upp till oss i två glas. Jag tittade bort mot Amy som stod och snackade med Jason. Jesse hade tydligen gått. Jag tittade ivrigt runt mig, men han var inte någonstans. Hade han gått hem? Jag tog en stor klunk och kände mig genast yr så jag la mig ner i sanden.
- Hur är det? Frågade Damian och flinade lite.
- Jodå, lite yr bara, svarade jag och tog mig för pannan.
- Hänger du med och hämtar lite mer ved inne i det huset? Frågade han och nickade mot ett stort förfallet hus. Jag nickade och reste mig vingligt upp. Damian gick före och vände sig om för att se om jag var med. Jag sprang lite smått för att hinna med honom, eftersom han tog så stora steg. När vi kom bakom husknuten stannade jag upp.
Här fanns ingen ved. Jag vände mig om och skulle precis fråga vart veden var, när Damian tryckte upp mig mot en vägg och började kyssa mig på nacken. Hans händer var överallt och det kändes obehagligt.
- Vad håller du på med, sluta! Sa jag förtvivlat och försökte knuffa väck honom, men lyckades inte. Sluta! Skrek jag till slut och började sparka. Men det gjorde han inte utan hans händer hade nu knäppt upp min tröja. Jag försökte knäppa den men han föste bara undan mina händer, gång på gång.
- HJÄLP! Skrek jag så högt jag kunde men Damian satte högerhanden för min mun och sa lågt:
- Jag hade hoppats slippa det här. Han drog upp en tygbit ur fickan som han sen tryckte in i munnen på mig. Jag kved och kände hur tårarna började rinna när han började knäppa upp mina byxor. Sen började han kyssa mig på halsen. Jag tänkte att om jag blundade skulle jag kunna förtränga det efteråt. Men då var det som om han drogs bakåt och när jag öppnade ögonen stod Jesse där.
- Vad fan håller du på med? Skrek han argt åt Damian som låg på marken. Han reste sig upp och svingade en knytnäve mot Jesse, men Jesse var snabbare och drämde en rak höger mot Damians käke, och han låg åter på marken. Jesse gick snabbt fram till mig som satt ner mot väggen, helt chockad.
- Hur är det? Frågade han försiktig och la armen runt mina axlar. Men jag svarade inte. Jag kunde inte, utan lutade bara huvudet mot hans bröst och kände hur han drog fingrarna genom mitt hår.Han följde mig hem och pratade med mina föräldrar om vad som hänt, eftersom jag själv helst ville slippa. Sen ringde dom till polisen och anmälde Damian.

Novell

Del 2


Jag hade precis duschat och klätt på mig mysbyxor och en långarmad när det knackade på min dörr. Jag reste mig upp och gick och öppnade. Där stod Jesse och såg orolig ut. Jag gick och satte mig på sängen och han stängde dörren efter sig. Jag nickade mot sängen och han kom och satte sig bredvid mig. Det var tyst en stund.
- Hur mår du? Frågade han sen och såg mig rakt i ögonen. Jag ryckte på axlarna och svarade till slut:
- Jag har mått bättre. Han log ett försiktigt leende och hans gröna ögon glittrade. Han var på väg att säga nåt men avbröt sig snabbt.
- Tack, sa jag och fingrade på tröjärmen. Han log mot mig och sa:
- Vilken bra början, va?
Han tittade mig i ögonen utan att bryta kontakten.
- Jag hade tänkt gå fram till dig, du vet då när Amy höll på att ta kort. Men sen gick du iväg med Damian, så jag sket i det.
- Vad gjorde du där egentligen? I det där huset, frågade jag när tanken om att Jesse slog ner Damian kom upp. Jesse såg ner en sekund, sen svarade han:
- Jag vet inte. Jag var nog bara i närheten när jag hörde dig skrika.

Det knackade på dörren och mamma kom in med telefonen i handen.
- Det var polisen, dom har talat med Damian, eller vad han heter, sa hon förbryllat. Han erkände att han la nåt piller i din dricka.

När hon var på väg ut vände hon sig om och sa:
- Amy ringde, hon lät rätt orolig så jag erbjöd henne att sova över.
- Okej, sa jag lågt och gjorde ett försök att le men misslyckades.
Jesse såg frågande ut, han hade inte förstått ett ord eftersom vi pratade svenska. ( Mamma hade aldrig varit bra på engelska ) .
Sen förklarade jag för honom att Damian hade lagt något piller i drickan osv.

Dörren slets upp och in rusade Amy, helt gråtfärdig. Hon sprang direkt fram till mig och la armarna om mig.
- Oh Gud, det är mitt fel alltihopa! Utbrast hon och satte sig nedanför mig. Jag skulle inte presenterat dig för honom.
Jesse reste sig upp och då fick Amy syn på honom.
- Heej, hon reste sig upp och la armarna om honom och sa:
- Tack, tack så mycket, Jesse. När hon äntligen släppt taget om honom sa han:
- Jag ska nog gå nu, klockan är rätt mycket. Jag slog en blick på väckarklockan, hon var halv två.
- Okej, svarade jag. Tack. Han log och sa:
- Det är lugnt, jag ringer dig imorgon, okej? Jag log och nickade.

När han gått och stängt dörren efter sig hoppade Amy upp i sängen bredvid mig och drämde till mig på armen.
- Aj, vad gjorde du så för? Frågade jag och slog tillbaka.
- Han verkar gilla dig, sa hon och viftade på ögonfransarna.
Jag suckade och la mig ner på sängen. Att hon bara orkade!När Amy packat upp sina saker och vi bytt om till pyjamas, gick vi och la oss. Jag släckte lampan och vi låg tysta en stund.
- Förlåt, sa Amy lågt och vände sig sedan mot andra hållet. Det dröjde inte länge fören hon somnat. Men jag var fortfarande vaken. Jag kunde bara inte sluta tänka på Jesse, hans härligt rufsiga blonda frisyr, hans glittrande gröna ögon, och hans röst. Han var perfekt.
Det sista jag såg innan jag somnade var hans varma leende.

När jag vaknade nästa morgon var Amy redan uppe. Hon satt i fönstret och tittade ut mot stranden. Jag tittade på klockan, hon var halv elva, men jag var fortfarande trött. Jag hade inte en tanke på vad som hade hänt kvällen innan fören Amy frågade hur jag mådde.
- Åh, sa jag lågt och sträckte på mig där jag låg i sängen. Jag mår faktiskt bra, sa jag sen och skrattade. Det var sant, jag menar, inget hade ju hänt. Tack vare Jesse.. Jesses ansikte dök upp i mina tankar igen. Jag måste ringa honom! Jag sträckte mig efter telefonen.
- Vilket nummer har Jesse? Frågade jag Amy som hoppat ner från fönstret och satt sig bredvid mig i sängen.
- Vadå, ska du ringa honom? Frågade Amy. Jag nickade.
- Jag måste, svarade jag. Amy flinade och sa hans telefonnummer.
Hjärtat bultade i bröstet på mig när jag slog hans nummer och satte telefonen mot örat. Efter några singnaler var det någon som svarade:
- Ja, hallå? Det är Angie, sa rösten. Det var nog hans mamma.
- Hej, det är Erica, är Jesse hemma? Sa jag i telefonen.
- Jasså, du är flickan han var hos igår kväll, va?
- Ja, är Jesse hemma? Upprepade jag men hon bara fortsatte.
- Hur mår du nu då? Mår du bättre? Amy såg frågande på mig.
- Ja, det gör jag, svarade jag och sjönk ner i sängen. Hur länge skulle hon hålla på? Jag ville ju bara snacka med Jesse..
- Okej, det var ju bra det, sa Angie. Oj, du ville prata med Jesse, va?
- Ja? Sa jag och reste mig snabbt upp.
- Han är tyvärr inte hemma, sa hans mamma. Han har varit på stranden sen klockan sex imorse. Tyvärr. Men jag kan be honom att ringa dig senare, okej? Jag tackade och vi la på .
- Var han inte hemma? Frågade Amy och reste sig upp från sängen och gick fram till skrivbordet. Jag skakade på huvudet och sa:
- Han har varit på stranden sen sex imorse..
- Men vad väntar du på? Gör dig i ordning så går vi dit! Sa Amy och drog upp mig från sängen.

Efter en och en halv timme när vi duschat och var klara gick vi ut genom altan dörren och ut i sanden. Vi gick längs stranden tills vi kom till stället festen hade varit på kvällen innan. Där var det några killar som surfade, den ena vad Jesse. Han var så otroligt duktig att jag knappt kunde tro mina ögon. Hjärtat hoppade extra högt när jag såg att han hade sett oss och var på väg in mot land. Jag tittade mot Amy, men hon var borta! Hade hon bara lämnat mig? Jag tittade bort mot dom andra killarna som satt i sanden, och där var hon med Jason.
- Hej. Jesse stod framför mig med droppande hår. Han var otroligt het även när han var dyngsur.
- Hej, sa jag och log. Hans ögon såg ännu grönare ut i solskenet och det riktigt gnistrade ur dom. Han log med hela ansiktet när han frågade vad jag gjorde där.
- Jag ringde och dom sa att du var här, svarade jag och tittade snabbt bort mot Amy och log sen mot Jesse. Han satte ner brädan i sanden och tog sen upp en handduk och torkade sig i ansiktet.
- Så, du ville träffa mig? Flinade han och la handduken runt axlarna.
- Hur orkar du vara här från klockan sex? Frågade jag snabbt.
Han skrattade lite lätt.
"Oh gud vilket underbart skratt han har" tänkte jag och rös till av välbehag.
- Det är perfekta vågor då, svarade han. Och så älskar jag att surfa.
Vi gick fram till Amy och Jason som satt och kysstes i sanden.
- Kan vi inte göra något ikväll? Allihopa? Undrade Amy ivrigt.
- Jovisst, sa Jesse och log extra mot mig. Som?
- Till exempel, gå på bio senare ikväll, sa Amy. Det går en sån skräckis nu, den ska va skit bra! Jason kysste henne på halsen.
- Visst, okej för mig. Amy fnittrade och kysste Jason igen.

- Oh Guuud! Utbrast jag och la mig ner på mage i sängen. Jag var så nervös, men jag visste ärligt talat inte varför.
- Ta det lugnt, sa Amy lugnt och satte i det sista öronhänget och granskade sig spegelbild. Sen gick hon fram till mig på sängen.
- Det kommer säkert hända nåt mellan er, verkligen, sa hon och log sitt retfullaste leende. Han gillar verkligen dig, hann hon lägga till innan jag slängde en kudde i ansiktet på henne.

Klockan var halv sju när vi mötte Jesse och Jason utanför biografen.
Vi gick in och satte oss på fjärde raden i mitten, jag och Amy satt emellan Jesse och Jason.
- Ska ni ha någonting? Frågade Jason mig och Amy.
Vi skakade på huvudet och drog upp varsin läsk och choklad ur fickan.
- Vi är smarta som tar hemifrån, sa Amy och flinade innan hon kysste Jason på munnen och han och Jesse gick till bio kiosken.
- Oh Gud, har du sett hur många gånger Jesse har kollat in dig? Utbrast Amy storögt i en viskning. Jag försökte spela oberörd men inombords höll jag på att sprängas av lycka.
- Vad menar du? Frågade jag, lite för ivrigt. Amy flinade och sa bara:
- Det kommer definitivt hända något mellan er! Hon lutade sig snabbt tillbaka och jag vände mig om och såg Jesse och Jason komma emot oss. Jesse fick syn på mig och log, jag log tillbaka innan jag vände mig om igen mot Amy som gav mig blicken som sa: " Vad var det jag sa?"
När dom hade satt sig drogs draperiet upp och filmen började.

Flera gånger under filmen kikade jag på Jesse och såg hur inne han var i filmen. Jag sjönk längre ner i stolen och la handen på armstödet. Då tog Jesse min hand i hans och det pirrade i hela kroppen! Jag tittade upp mot honom och han log mot mig och jag kände hur hjärtat slog snabbare. Vi satt och höll varandra i handen resten av filmen och även när vi gick ut ur salongen. Vi gick till glasskiosken och beställde glass och snackade lite. Efter det så skulle Jason och Amy hem till Jason, jag och Jesse skulle hem till varsitt. Amy och Jason stack och Jesse följde mig hem. Han släppte inte taget om min hand fören vi stod utanför min altandörr. Han stoppade händerna i sina fickor såg på mig.
- Kan vi inte gör något imorgon? Frågade han sen. Bara du och jag?
- Som en dejt? la han till blygt.
- Javisst, varför inte? Svarade jag och log blygt. Jesse sken upp.
- Okej, log han och gick närmare mig, steg för steg, tills han var en decimeter ifrån mitt ansikte. Jag tittade honom i ögonen och han böjde sig fram och kysste mig! Jag kände hans varma läppar mot mina och besvarade kyssen. Jag kände hur våra tungor möttes i en varm och försiktig kyss och jag blev helt varm i kroppen. Jag la försiktigt min arm runt hans nacke och smekte honom lätt. Han la armarna om mig och jag kände hur fjärilarna började flyga runt i magen på mig.
När han väl släppte mina läppar såg han mig i ögonen och gav mig en lätt puss på munnen innan vi sa hejdå och han gick. Jag försökte hålla mig lugn men när jag kom innanför dörren, nästan skrek jag av lycka!Jesse ringde mig när han kom hem och sa att vi skulle mötas klockan tolv utanför glassbaren, sen sa vi god natt och la på.
Jag gick och duschade och precis när jag kom ut ringde telefonen.
Jag slängde mig på sängen och svarade. Det var Amy.
- Nåå? Hände det något? Frågade hon nyfiket. Jag höll på att på att spricka av glädje men försökte hålla mig lugn.
- Inget speciellt, svarade jag och kunde känna Amys besvikelse.
- Han kysste mig, sa jag sen och Amy skrek i luren så att jag var tvungen att hålla den en meter från örat.
- "Inget speciellt"!? Utropade Amy. Första kyssen är alltid speciell!
Det var sant att jag aldrig blivit kysst. Om man inte räknar med leken "sanning eller konka" förstås. Och jag hade heller inte haft en riktig pojkvän, eftersom jag var rätt blyg hemma så hade jag aldrig vågat gå så långt. Men nu hade det skett. Jesse var verkligen speciell och jag gillade honom jätte mycket. Jag kunde inte ens sluta tänka på honom!

Amy och jag satt och pratade rätt länge i telefonen och när vi väl la på var klockan halv tolv.
Jag kröp ner under täcket och undrade vad Jesse och jag skulle göra imorgon. Vad det än var så skulle det nog bli roligt och jag längtade så!

Klockan var halv nio när jag vaknade. Det första jag gjorde var att gå in i duschen och åtminstone tvätta av mig. Jag började fixa till mig och plockade fram kläder ur garderoben. Halv elva var jag helt klar.
Då ringde Amy och undrade om vi skulle träffas innan, och det gjorde vi. Jag gick till glassbaren och när jag kom fram var Amy redan där och hon hade beställt en varsin glassdrink till oss.
- Hej, hur känns det? Frågade hon och kramade om mig när jag kom.
- Jodå, det känns okej, svarade jag och sörplade på min glassdrink.
- Tänk, er första dejt, fortsatte Amy. Det måste vara spännande?
Hon tog en klunk ur drycken och jag log när jag kom och tänka på Jesse. Jag kollade på klockan, den var redan kvart i, då borde han vara här snart. Jag vände mig om och tittade ut mot torget. Han syntes inte till.
- Jaja, jag måste dra nu, sa Amy och reste sig fram stolen. Lycka till med Jesse nu, hon flinade stort och gick sin väg.

Jag tittade på klockan: hon var kvart över men Jesse hade inte kommit ännu. Vart kunde han va? Hade han glömt det? Hade han ångrat sig? Nåja, han hade i alla fall inte kommit. Klockan tickade på men han dök inte upp. Nästa gång jag tittade på klockan var den tjugo i ett. Kvart i, tio i, fem i, men Jesse kom inte. Så jag gick.
Jag tog upp telefonen och slog Amys nummer.
- Hallå? Det är Amy, svarade hon.
- Han kom inte, sa jag och sparkade på en sten. Det var tyst en stund.
- Vadå kom inte? Frågade Amy förvånat. Vad menar du?
Jag gick och satte mig på en bänk och satte upp luggen.
- Han dök aldrig upp, sa jag. Han hade väl viktigare saker för..
- Det är struntprat, avbröt Amy. Det finns inget som är viktigare än dig för honom. Jag ville tro på det hon sa men det kändes konstigt.
Amys mobiltelefon började ringa.
- Oj, Jason ringer, sa Amy. Kan jag ringa upp om en minut?
- Javisst, sa jag och vi la på. Jag satt en stund på bänken innan jag reste mig och sparkade iväg en sten som legat mitt på vägen och irriterat mig. Amy ringde på min mobil och när jag svarade lät hon panikslagen.
- Vart är du nu? Frågade hon. Jag fattade ingenting.
- Jag är vid apoteket, svarade jag förbryllat. Har det hänt något?
Amy hade panik, det hördes.
- Okej, började hon. Stanna där så kommer vi och hämtar dig.
- Vänta lite, utbrast jag. Vad har hänt? Amy tog ett djupt andetag.
- Jesse ligger på sjukhus.. Jag blev helt kall och kände hur paniken steg.
- Han och Jason var ute och surfade imorse och pratade om dig, fortsatte hon. Dom tävlade ut på vågorna och Jesse var långt framför Jason. Amy började gråta och jag kände själv hur tårarna började rinna. Amy snörvlade i telefonen.
- Då kom det en haj, Jason såg det och skrek på Jesse men han hörde inte! Men det var redan försent. Jag ville inte höra mer utan tog väck telefonen från örat och var som förstenad. Jag var tvungen att sätta mig ner för att inte tuppa av. Jag grät hejdlöst och sjönk ner på trottoaren. En bil stannade framför mig och Amy hoppade ur. Hon sprang fram till mig och hjälpte mig in i bilen. Hennes mamma som satt i förarstolen var likblek när vi hoppade in och vi körde till sjukhuset så fort vi kunde.

När vi kom fram till sjukhuset hann Amys mamma, Cary, inte stanna bilen förrän jag och Amy hade hoppat ur. Vi sprang hela vägen, uppför trapporna och in i väntsalen. Där satt Jason med huvudet i händerna och gungade fram och tillbaka. När han fick syn på oss reste han sig och Amy sprang rakt in i hans armar. Sen kom han fram till mig och la armarna om mig. Tårarna började rinna igen och jag kunde inte hejda det. Vi satte oss ner och Jason berättade vad som hade hänt. Hajen hade bitit Jesse över sidan. Det hade blivit djupa sår men den hade inte bitit av något. Han låg inne operationssalen nu och höll på att opereras, han hade varit där i ca två timmar nu.
Just då kom ett par in genom dörren. Kvinnan grät och mannen såg likblek ut. "Det måste vara Jesses föräldrar" tänkte jag.
När dom fick syn på oss kom dom fram och Jason kramade om Angie.
Angie såg på mig och kramade om mig också och sa:
- Du måste vara Erica. Jag nickade och hon granskade mig.
- Du var lika söt som Jesse beskrev dig, sa hon mellan tårarna. Jag log och tittade ner på golvet.. Jesse, han måste klara sig!
- Jag hörde att ni hade en dejt... fortsatte Angie. Men så blev det så här! Hon började gråta ännu mer och hennes man tog henne i famnen.
- Jeremy heter jag, sa han och räckte fram handen. Jag tog den och skakade den men jag orkade inte svara utan gick och satte mig på stolarna och stirrade in i väggen. Just då kom en sköterska ut och alla reste jag reste mig upp. Hon tittade bekymrat på oss och slog sedan ner blicken i anteckningsblocket. Vad betydde det? Jag kände hur hjärtat slog snabbare och jag bröt ihop igen. Amy kom och la armarna om mig. Var han död?- Er son förlorade mycket blod, började hon och tog sen en paus medan hon tittade ner i sina anteckningar. Jag väntade spänt och stirrade på sjuksköterskan, det gjorde vi alla.
- Men han kommer bli helt återställd, avslutade hon och log.
Jag skrek till och hoppade upp och ner, innan jag slängde mig om Amys nacke. Angie och Jeremy stod och kramade om varandra och båda grät. Sköterskan fortsatte:
- Han ligger i uppvakningsrummet just nu och det kan ta tid innan han vaknar, men jag lovar er att han gör det. Vi följde efter henne till Jesse och hon stannade utanför en dörr. Vi öppnade den och gick in.
Jesse låg raklång i sängen och sov. Angie sprang fram till han och satte sig på knä bredvid sängen och tog hans hand. Jeremy ställde sig bredvid henne och la handen på hennes axel, medan jag, Amy och Jason höll oss vid dörren. Men när Angie och Jeremy gick ut för att hämta något att dricka passade vi på att prata lite med honom, vi visste att han kunde höra oss ändå.

Jag låg i soffan i väntrummet med huvudet i Amys knä och höll på att somna. Vi hade varit här i en timme nu men Jesse hade inte vaknat.
Jason kände sig skyldig och pratade inte med någon utan satt bara i ett hörn. Han och Amy hade nyss bråkat eftersom Amy inte tyckte att det var hans fel. Just då kom Angie och Jeremy ut, Angie såg lycklig ut. Hade han vaknat? Hon kom fram till mig och sa:
- Han vill prata med dig. Jag reste mig upp och torkade bort tårarna och gick igenom korridoren till Jesses rum. Jag stannade utanför och tittade in genom fönstret. Han satt upp nu och läste i en tidning, som handlade om surfing. Han skulle nog aldrig sluta surfa trotts detta. Jag tog ett djupt andetag och gick in. Jesse tittade på mig och sken upp. Jag gick fram till sängen och satte mig på kanten, lutade mig fram och kysste honom. Hans läppar var torra men han tog snabbt en klunk vatten och kysste mig igen, länge.
- Hej, viskade han när han släppt taget om mina läppar. Jag kände hur tårarna började rinna och han tog mig i famnen.
- Såja, gråt inte, sa han och strök mig igenom håret och pussade mig på kinden. Vi satt så en stund och sen kysstes vi igen. Då slogs dörren upp, Amy och Jason kom in. Jag reste mig och gick fram till Amy. Jason gick fram till Jesse och kramade om honom och när han reste sig igen grät han. Han började be om förlåtelse och sa att det var hans fel. Men då avbröt Jesse och sa att det var det inte alls det, att det var en olyckshändelse, sånt händer. Vi snackade en stund och frågade när han fick åka hem, men det var inte säkert ännu. Jesse stäckte sig efter vattnet men han tog sig snabbt för sidan och stönade av smärta. En sjuksköterska såg det och sa till oss att Jesse var tvungen att vila så vi fick gå ut.En vecka senare fick Jesse åka hem och var nästan helt återställd, var bara lite öm just vid stygnen. Jag hade åkt och hälsat på honom varje dag. Jag klarade mig helt enkelt inte utan honom, han var som luft, och utan luft kan man inte leva. Varje gång jag kom innanför dörren, varje gång jag kysste honom, hade han alltid samma leende på läpparna. Ett underbart leende som fick en att rysa av välbehag.



Vi gick längs stranden, hand i hand. Jesse tittade längtansfullt ut mot havet. Han fick inte bada på åtminstone tre veckor eftersom dom inte hade tagit väck stygnen än, och allra helst inte anstränga sig för då kunde stygnen gå upp. Vi satte oss på en bänk och tittade ut mot solnedgången. Han la armen om mina axlar och jag lutade huvudet mot honom. Han pussade mig på pannan och jag log för mig själv. Tänk att vi var tillsammans .. Jag kunde knappt tro det. Just då kom jag och tänka på Sarah hemma i Sverige. Jag hade inte snackat med henne sen jag kom hit och nu hade det gått två veckor. Jag bestämde mig för att ringa henne direkt när jag kom hem, innan jag, Jesse, Amy och Jason skulle till stranden på fest. Jesse .. Jag kände mig så lycklig över att ha honom. Jag riktigt bubblade av lycka. Varje gång jag såg honom, varje gång han log, varje gång han kysste mig, rös jag till av välbehag och trodde att jag skulle dö. Han var min luft, jag kunde inte leva utan honom och jag visste inte vad jag skulle gjort om han inte klarat sig efter olyckan..
- Vad tänker du på? Frågade Jesse plötsligt och drog fingrarna genom mitt hår. Jag tittade upp på honom och svarade:
- Dig. Jag log och han böjde huvudet och kysste mig, länge. Sen reste vi oss upp och började gå tillbaka till huset. När vi var utanför min altandörr stannade vi och stod där en stund.
- Jag kommer förbi och hämtar dig vid nio, sa Jesse och stoppade händerna i fickorna och bet sig i läppen. Jag nickade och log. Han kom närmare och kysste mig innan han vände sig om, sa hejdå och gick. Jag stod och tittade efter honom tills han försvunnit bakom nästa hus. Jag gick in och fick syn på mamma i köket, vänd mot altanen.
- Vem var det? Frågade hon nyfiket och satte in det sista glaset i skåpet och stängde luckan. Jag svarade:
- En vän. Jag tog fram en vatten flaska ur kylskåpet och skruvade av korken för att ta en klunk.
- Han såg ut att vara mer än en vän, flinade mamma. Jag brydde mig inte utan gick uppför trappan och in på mitt rum. Jag la mig bekvämt i sängen och slog på tvn. Jag tittade på klockan, ca 7. Då skulle klockan vara nått vid 11 hemma i Sverige... eller?
Jag hoppade kvickt upp ur sängen och sprang fram till skrivbordet och tog min mobil och slog Sarahs nummer. Det gick några signaler men ingen svarade, så jag fick testa senare. Då telefonen.
- Hallå? Svarade jag. Inget svar.. Hallå? Testade jag igen men precis när jag tänkte lägga på hördes en bekant tjejröst.
- Låt bli Jesse.
- Va? Frågade jag snopet. Vem är det?
- Det spelar ingen roll vem jag är! Utbrast tjejen. Bara låt bli honom, fatta? Jag har älskat honom i ett helt år, jag vet allt om honom och han är mitt allt! Men så kommer du, vet ingenting, och knycker honom ifrån mig! Men det ska du få ångra! LÅT HONOM VA! Luren smälldes på från andra sidan telefonlinjen och kvart stod jag snopet med telefonen i handen.Jag la på luren och kollade på nummer upplysaren, inget nummer jag kände igen men jag skrev upp det på en liten lapp och la den bredvid mig i sängen. Just då öppnades dörren och Amy kom in.
- Du ska bara veta vad jag och Jason gjorde idag.. började hon men avbröt sig när hon såg på mig.
- Vad har hänt? Har Jesse dumpat dig? Frågade hon förskräckt och hoppade upp i sängen med händerna för munnen. Jag log och svarade:
- Nejdå, men jag fick precis ett telefonsamtal.. Amy såg lättad ut.
- Jasså, jag trodde att det var något om dig och Jesse.
- Det handlade samtalet om.. Började jag och Amy såg förvirrad ut.
- Va? Frågade hon och satte sig med benen i skräddarställning. Jag tog upp lappen och räckte fram den till Amy. Hon tittade på den och sa sen:
- Det är Ashleys nummer.. Var det hon som ringde? Ashley var tjejen jag träffat på strand festen de första dagarna jag var här.
- Ashley? Varför skulle hon ringa och hota mig om Jesse? Frågade jag förvånat. Amy ryckte på axlarna.
- Fast .. Började hon. Jag tittade frågande på henne.
- Han dejtade henne innan du kom, men dumpade henne, avslutade hon och visade ett svagt leende. Det kanske var därför..
Hade Jesse dejtat Ashley? Jaha, där har vi ju en anledning.. Amy satt och granskade numret som om det vore ett fotografi, sen sa hon:
- Vi kan ju höra med honom senare.. Jag skakade tveksamt på axlarna. Man kunde ju inte gå rakt på sak "- Jo Jesse.." Jag vet inte vad jag skulle säga! Aja, men jag kom säkert på något men nu skulle vi ut och ta ett dopp innan det var dags att möta Jesse och Jason. Vi bytte kvickt om och sprang sedan ner för trappan. Samtidigt slog jag en snabb blick på klockan, hon var halv åtta.. När jag sedan vände mig om mot Amy var hon redan halvvägs ut mot vattnet. Jag började spring efter henne och när jag kom fram till där hon slängt sin handduk, la jag min bredvid och vadade ut i vattnet. Jag kollade runt men såg inte Amy någonstans. Just då dök hennes huvud upp ur vattenytan. Jasså.. Jag satte upp håret i en hästsvans innan jag doppade mig till halsen och började simma ut till Amy.

Novell

Del 3


Klockan halv nio när vi var klara att gå ut, ringde min mobil. Det var Jesse.
- Hej, svarade jag. Amy såg på mig genom spegelglaset.
- Hej, sa Jesse glatt. Är ni klara?
- Ja, det är vi väl, sa jag kort. Det blev tyst en stund.
- Okej.. men då kommer vi nu, sa Jesse. Jag älskar dig.
- Jag älskar dig med.. sen la vi på. När vi gick ner för trappan sa Amy:
- Du skulle frågat om Ashley.. Jag skakade på huvudet och snörade mina converse.
- Jag ska göra det, men jag kunde bara inte ta det på telefon. Vi gick ut genom dörren och satte oss på en bänk intill vägen. Då fick vi syn på Jesse och Jason komma mot dem på varsin skateboard. Vi reste oss upp och började gå mot dem. Jag la armarna om Jesses hals och kysste honom länge. När jag släppt taget om hans läppar sa han:
- Hej på dig med. Han log och hans gröna ögon glittrade i skenet från gatlyktorna. Han kysste mig igen. Sen började vi gå mot festen.

Nu såg vi brasan och Jesse drog mig tätt intill sig och la armen om mina axlar och kysste mig på pannan. Just då fick jag syn på Ashley sittandes på en av stockarna runt brasan. Hon hade fått syn på mig. Jag kunde inte göra annat än att stirra tillbaks. Vi gick fram till några av Jesses kompisar och jag kände Ashleys blick i ryggen. Jag vände mig om, men hon var borta så jag återvände till Jesses snack om surfing och baseboll. När Jesse frågade mig om jag ville gå och ta något att dricka, såg jag min chans. Vi gick bort till ölbacken vid brasan och Jesse tog upp två, och räckte den ena till mig. Han öppnade sig och tog en klunk medan han såg sig omkring.
- Du.. började jag. Han tittade mig i ögonen. Här kom det!
- Har du dejtat Ashley? Jesse stirrade tomt på mig. Vad tänkte han på?Han tittade ner i marken och sen bakom mig. Jag vände mig om och fick syn på Ashley. Hon kom emot oss.
- Hej, snygging, sa hon och kysste Jesse på kinden. Han sköt undan henne.
- Vad håller du på med? Frågade Jesse irriterat. Ashley gav mig ett leende, ett elakt leende och sa:
- Har du inte gjort slut än, Erica? Hon gick ifrån oss och Jesse utbrast:
- Gör du slut med mig?! Han tittade förtvivlat på mig. Jag skakade på huvudet och sa:
- Nej, det gör jag inte. Jag tittade ner i marken.
- Men vi behöver snacka om henne.. la jag till försiktigt. Jesse nickade med en aning rädsla i blicken. Vi gick bort mot det förfallna huset, där Damian hade "haft lite skoj med mig". Han satte sig på en trasig bänk och jag satte mig bredvid.
- Ashley.. började han. Han verkade ha svårt att börja.
- Du och Ashley dejtade.. Sa jag lågt. Han nickade och sa:
- Vi gick ut en gång. Och det var för att hon tjatade. Hon var besatt av mig.. han sneglade försiktigt på mig för att se om jag skulle tro att han var egoistisk och självupptagen.
- Vem är inte det.. sa jag och log försiktigt. Jesse log tillbaka sen fortsatte han:
- Jag tänkte bara; en dejt, det gör väl inget? Men dagen efter verkade hon tro att vi var tillsammans och hade berättat det för alla hon kände. Fast jag berättade för henne vad jag kände.. Hon blev galen! Jesse fläktade med armarna och var nära att knuffa ner mig från min sitt plats.
- Oj, förlåt, sa han generat. Jag skrattade lågt. Det var tyst en stund, sen frågade Jesse:
- Varför frågade du detta föresten? Jag tog ett djupt andetag.
- Hon ringde mig tidigare idag.. Fast hon sa inte vem det var, sa jag.
Jesse tittade oförstående på mig och jag svarade hans blick.
- Nummer upplysaren, hon glömde slå skyddat. Jesse skrattade till.
- Vad ville hon då? Frågade han och strök en hårslinga ur ansiktet på mig.
- Hon sa åt mig att låta bli dig, svarade jag. Annars skulle jag få ångra det, sa hon..
- Va, hotade hon dig?! Jesse rynkade pannan och hans gröna ögon sköt blixtar. Han reste sig snabbt upp och började gå mot utgången.
- Vart ska du? Undrade jag och sprang efter honom. Han stannade och vände sig om.
- Leta upp Ashley förstås. "Han ser rätt arg ut" tänkte jag..
- Nej, gör inte det.. sa jag. Då tror hon att jag är värsta skvallerbyttan. Jesse gav mig ett leende och drog mig intill sig.
- Det är du ju. Du är min lilla skvatterbytta. Han la armarna om mig och kysste mig. Han tog min hand och vi gick ut på bryggan där Jason och Amy satt.
- Vart har ni varit? Frågade Amy när jag satte mig bredvid henne.
- Lite överallt, svarade jag och Jesse slog sig ner bredvid mig.Han la armen om mig och jag lutade huvudet mot hans axel. "Det var skönt att vi rätt ut detta i alla fall" tänkte jag. Jag såg upp och mötte hans varma leende. Han böjde sig fram och kysste mig och la andra handen på mitt lår. När han släppte mina läppar glittrade hans ögon i månskenet och jag kom och tänka på hur lycklig jag var.. Han tittade runt och nickade menande mot en grotta en bit bort. Min och Amys grotta som vi gjort i ordning med en madrass, några kuddar, ljus och annat mysigt under den tiden jag varit i Los Angeles. Ifall den skulle komma till nytta, var Amys mening, haha Vi reste oss och väl inne i grottan släppte Jesse mina händer och gick in före mig. Det var kolsvart men Jesse tände ljusen runt omkring och snart var hela grottan fylld med små lågor som fladdrade varje gång det kom en liten vindpust genom grottöppningen. Han ställde sig framför madrassen och uppmanade mig att komma fram till honom. Jag smög mig intill honom och kände hela hans kropp mot min egen. Han kysste mig ömt i håret och i nacken och hans varma händer letade sig in under min tröja. Jesses kyssar närmade sig min mun och snart kände jag hans tunga mot min. Hans drog av mig tröjan och kysste mitt nyckelben, föste mig ner på madrassen och la sig över mig. Jag blundade och njöt av hans beröring och känslan av hans stånd mot mina lår gjorde mig yr av upphetsning och han kysste mig milt i nacken och på nyckelbenet, sen på munnen igen. Han knäppte upp mina byxor och drog försiktigt av mig dom. Jag stelnade till och kände paniken komma. Jag tittade runt i rummet och kände hur Jesse kom närmare mig igen. Jesse hade knäppt upp sina byxor och försökte kyssa mig igen men jag vek undan.
- Är det något som är fel? Frågade han försiktigt och satte sig upp. Jag rese mig upp och grep tag i mina byxor och backade mot utgången.
- Jag.. började jag. Förlåt. Sen vände jag mig om och sprang byxlös hemåt. Jag hörde hur Jesse ropade efter mig, men jag ville inte vända om nu, då skulle jag skämmas ihjäl..När jag var innanför dörren smög jag uppför trappan ifall mamma och dom andra låg och sov. Jag stängde min dörr efter mig och sjönk ner på sängen, jag kunde fortfarande känna Jesses händer, utforska min kropp. Jag kände mig så hemsk, som bara stuckit därifrån.. Jag satte på mig ett par pyjamasbyxor och gick fram till spegeln och satte mig framför datorn. Jag kollade på klockan, den var redan halv ett.. Jag sträckte mig efter en tofs och satte upp håret i en hästsvans. Då fick jag syn på ett sugmärke på halsen, och la fingrarna på det. Jag måste ringa honom! Jag sträckte mig efter telefonen, men hejdade mig. Vad skulle han säga? Jag la ifrån mig telefonen och gick in på toan för att borsta tänderna. När jag kom tillbaka hade jag ett missat samtal, Jesse.. Jag kröp ner under täcket och la mobilen på nattduksbordet och slog på tv: n, men det var inget bra så jag stängde av den igen och kröp djupare ner under täcket. Men jag kunde inte somna, så jag smög försiktigt nerför trappan och in i köket, öppnade kylskåpet och tog fram mjölken. Jag hällde upp i ett glas och hällde sedan ner två msk oboypulver och rörde runt, sedan satte jag in det i mikron. När det var klart gick jag ut på altanen och satte mig på altanräcket och tog en klunk. Jag blundade och kände hur vinden lekte med mitt hår. Jag vaknade ur mitt dagdrömmande när jag hörde hur dörren smälldes igen bakom mig. Jag vände mig snabbt om, där stod mamma med en kopp kaffe.
- Kan inte du heller sova? Frågade hon och tog en klunk och satte sig på solstolen bakom mig. Vad är det som tynger dig? Jag tittade ner i sanden, jag hade ju inte berätta något om Jesse.
- Du vet den killen du såg mig med? Började jag, och så fortsatte det. Jag berättade allt om mig och Jesse, förutom det som hänt nu ikväll i grottan.. Men mamma var verkligen en man kunde lita på. Hon skulle inte gå och skvallra för pappa, eller någon annan. Och hon förstod exakt vad jag menade, om hur jag kände mig i närheten av Jesse.

Mamma tittade in genom glasdörren för att se hur mycket klockan var.
- Oj, klockan är redan halv fyra, skrattade hon och reste sig upp ur stolen och gick in. Jag hoppade ner från min plats på räcket och följde efter. När jag stod och sköljde av min mugg frågade mamma:
- Berättade jag för dig att vi ska till Allison i New York imorron?
- Nej, det har du inte, svarade jag och satte in muggen i disken.
- Har jag inte? Jag var säker på att jag gjort det.. Funderade hon.
- Ska du följa med? frågade hon efter en minuts tystnad. Alltså, du behöver inte följa med om du hellre vill stanna här med Jesse, men det hade varit trevligt att ha dig med.
- Jag hänger med, svarade jag och log trött. Mamma log hon också.
- Bra, sa hon och kramade om mig. Vi sa god natt och gick in på varsitt rum. Efter ca fem minuter efter att jag lagt mitt huvud på kudden, somnade jag.
Allison bodde i en stor lägenhet inne i centrum, med sin dotter Angelina, som var ett år yngre än mig, men hennes sätt tillhörde en 40 årig dam. Hon klädde sig bara i vuxenkläder ( kavaj, skjortor) och hade alltid håret uppsatt i en elegant knut. Allison var likadan. Så helgen där var inte speciellt rolig, inte ens shoppingrundorna. Jag köpte en vit kjol med svarta blommor som gick lite över knäna, medan Angelina köpte en klänning av rutigt typ och som gick lite under knäna. Den var så ful, men Angelina älskade den, hon tyckte att hon såg äldre ut och såklart häll Allison med om allting.

När det var dags att åka hem, tyckte Angelina att vi skulle "hålla kontakten", eftersom vi blivit "såå goda vänner". Så, hon fick min msn och mobilnummer, innan jag hoppade in i bilen och vi var på väg hemåt.

När vi var hemma igen loggade jag in på msn, Angelina hade redan addat mig. Sarah skrev till mig direkt.

SarahO: Hii baby, det var längesen! (L)
Erica_Giiirl: Hej älsk, ja jag vet (L) Har knappt haft tid.
SarahO: Det är lugnt, hur är L.A då? Träffat många snyggingar?

Erica_Giiirl: Haha, yeah! Of Course Bitch Hela stranden kryllar av dom.
SarahO: Okej, men lova att spara några åt mig o jag kmr och hälsar på!
Erica_Giiirl: Haha, självklart cutiie ;D Du kan få alla, förutom Jesse (A)

Jesse.. just det, jag hade ju aldrig sagt till honom att jag skulle till NY. Jag hade inte pratat med honom sen.. sen då när jag lämnade honom i grottan.

SarahO: :O Jesse? Vem är det?

Erica_Giiirl: Min kille Världens underbaraste också!
Sen satt berättade jag allt som hänt, och när vi äntligen sa god natt var klockan halv ett hos mig, så jag gick och la mig.

Klockan var elva när jag vaknade den måndagsmorgonen och jag började dagen med att gå ut och ta ett dopp. Jag satte upp håret i en hästsvans, bytte om och tog handduken under armen och gick ut. Det var redan många surfare ute på vågorna, men jag kunde inte se Jesse någonstans.
- Hej, hörde jag en manlig röst bakom mig säga. Jag vände mig snabbt om. Där stod Jesse med händerna i fickorna och tittade osäkert på mig.
- Hej, sa jag och föste undan en hårslinga ur ansiktet och gick fram till honom. Han stirrade ner i marken.
- Vart har du varit? Han verkade lite osäker på rösten, precis som om han sa något fel, skulle jag vända om och springa därifrån.
- I New York och.. började jag men Jesse avbröt:
- Utan att säga till mig? Jag menar, ända sen i fredags i grottan har jag försökt få tag i dig.. Asså, gjorde jag nåt fel då?
- Nej! Sa jag häftigt. Jag bara..
- Var inte redo? Fyllde Jesse i. Jag nickade sakta, men behöll ögonkontakten.
- Varför sa du bara inte det då? Istället för att springa iväg!
- Jag vet inte, jag trodde väl att du inte ville veta av mig, om jag sa så, sa jag och la armarna i kors och stirrade ut mot vågorna. Jesse blev tyst, och bara stod och tittade på mig en stund. Innan han kom närmare och la armarna om mig. Han lutade sig ner och viskade i mitt öra:
- Jag är redo när du är det. Jag älskar dig för mycket för att bråka om något sådant, och jag vill inte mista dig även om vi inte har sex på tio år!
- Jag har saknat dig, viskade Jesse och strök undan håret från mitt ansikte. Jag log, och vi kysste. En kyss som var efterlängtad, av båda. Det pirrade till i magen och jag blev varm i kroppen. När han släppte mina läppar kunde jag äntligen säga att jag hade saknat honom också.
- Så, du ska på strandfesten ikväll va? Undrade Jesse och tog min hand medan vi vadade ut i vattnet. Jag ryckte på axlarna och sa:
- Jag vet inte om jag och Amy skulle göra nåt ikväll. Men det blir väl att vi drar ner en runda, la jag till och log. Nu räckte vattnet upp till midjan på mig och vi stannade. Jesse doppade sig och sjönk ner under vattenytan. Jag doppade mig först till halsen, men såklart fick jag Jesses händer runt mig och drogs ner under ytan.
Guuud, vad jag älskade den pojken! - Aj! Jag föll framlänges över Derek i sanden. Jag och Amy hade suttit ute på altanen när Derek och Jim gått förbi och undrat om vi skulle ner till festen. Vi sa ja, och hängde på.
- Ojsan, sa Jim när han ramlade över mig. Amy, som stod bredvid vek sig av skratt. Jag kravlade mig upp och borstade av all sand från den vita kjolen jag köpt i NY, till den hade jag ett svart V-ringat linne. Derek och Jim var lite halvfulla, eftersom dom varit redan på förfest. Jag vände mig bort mot brasan som var några 100 meter bort, när Derek brottade ner mig i sanden igen.
- Derek! Skrek jag mellan skrattanfallen och försökte knuffa bort honom men lyckades inte. Han rullade runt på rygg och drog med mig, så nu låg jag över honom med huvudet i sanden. Då kände jag hans hand på min rumpa, men jag drog snabbt bort den. Men han gav sig inte utan la båda händerna där.
- Derek.. började jag lugnt men Amy avbröt mig.
- Erica.. Jesse, viskade hon. Jag tittade snabbt upp och ca tre meter bort stod Jesse med Jason och ett flak öl. Han stirrade på mig och Derek, som nu tagit bort händerna. Jag reste mig snabbt upp och Jesse kom mot oss i rask takt.
- Jesse.. sa jag men han tittade bara på Derek. Derek hade nu satt sig vinglande upp och tittade upp på Jesse som nu stod framför honom.
- Tjena, J! Sluddrade han fram. Det är inte som det ser.. Jesse drog upp Derek och knuffade iväg honom med en sådan kraft att Derek föll baklänges i sanden. Jesse höjde knytnäven och gick fram till Derek som låg utsträckt i sanden. Vad skulle hända, skulle han verkligen slå en av hans bästa kompisar?
- Jesse, coola ner för fan! Utbrast Jason argt och rusade fram och drog bort Jesse. Jesse försökte slita sig men Jason drog med sig honom bort och snackade med honom. Jag och Jim hade gått bort till Derek för att hjälpa honom upp. Han tittade ångerfullt mot Jesse och reste sig sedan upp utan ett ljud och gick tillbaka.
- Vart ska du? Ropade Jim efter honom och sprang sedan ifatt. Jag vände mig om för att titta efter Jesse men han var på väg bort mot festen, med tre andra killar. Jason kom fram till Amy och viskade något. Sen gick vi bort mot brasan och alla andra. Allt jag hade i tankarna var att leta upp Jesse och prata med honom.

Men jag såg inte honom på hela kvällen, även om jag gick omkring hela tiden. Då såg jag Jason och Amy borta vid bryggan och gick ut till dom.
- Hej, vet ni vart Jesse är? Frågade jag och satte mig på huk bredvid dom.
- Ja, för en liten stund sen, svarade Jason. Han frågade efter dig och sen gick han in i grottan, tror jag. Amy nös till och Jason återgick till henne, genom att låta henne ha hans collage tröja.
Jag tittade bort mot grottan och såg ett ljus sken inne ifrån, så jag gick dit. Precis när jag var i grottöppning krockade jag med ingen mindre än.. ja, Ashley! Hennes förvånade min ändrades snabbt till ett spydigt leende när hon fick syn på mig.
- Jesse är där inne om det är honom du letar efter, sa hon och nickade in mot grottan. Jag gick tveksamt in med blev stillastående i grottöppningen. Där inne låg Jesse i sängen, utan tröja och med uppknäppta jeans! När han fick syn på mig reste han sig snabbt upp och knäppte byxorna.
- Erica, jag.. började han, men jag ville inte lyssna utan sprang därifrån.

När jag kom ut krockade jag nästan med Amy och Jason, jag vek undan och började springa hemåt med Amy efter mig. Jesse kom ut men stoppades av Jesse som granskade honom.
- Vad har du gjort? Frågade Jason lite argt. Jesse skakade förtvivlat på huvudet.
- Det är mer vad jag inte har gjort, svarade Jesse. Erica tror nog att det hände nåt mellan mig och Ashley i grottan.
- Och? Gjorde det de? Frågade Jason. Jesse skakade häftigt på huvudet.
- Nej! Skulle aldrig göra så mot Erica.
- Ja, det var fan bra att inget hände för, det hände inget mellan Erica och Derek innan heller.
- Du var ju där, såg du inte eller?! Utbrast Jesse, irriterad över att hans bästa kompis var emot honom.
- Jo, klart jag var med! Men Amy har berättat allt för mig, om hur Derek brottade ner Erica i sanden och la händerna på hennes röv, men också att Erica sköt undan dom!
Jesse blev tyst och la händerna på huvudet och strök fingrarna genom håret.
- Shit, nu måste jag bara förklara för Erica att ingenting hände.. suckade Jesse och begav sig mot Erica's hus.

Jag stod framför spegeln och torkade bort mascaran som runnit när det knackade på glasdörren ( jag hade en egen dörr ut). Amy reste sig från sängen och gick mot dörren. Hon kikade fram bakom gardinen och när hon fick syn på Jesse vände hon sig mot mig och sa:
- Det är Jesse.. Vill du snacka med honom nu eller ta det imorron? Jag ryckte bara på axlarna och fortsatte med det jag höll på med, och Amy öppnade dörren och försvann bakom gardinen.

- Hej, är Erica här? Hörde man Jesse avlägset säga.
- Ja, svarade Amy kort. Det blev tyst.
- Okej, men.. kan jag snacka med henne?
- Nja, började Amy försiktigt. Jag vet inte..

Jag ställde mig närmare dörren för att höra bättre.

- Vadå vet inte? Utbrast Jesse. Jag måste..
- Vad är det du vill prata om då? Frågade Amy irriterat.
- Om vad hon såg i grottan.. sa Jesse tyst och harklade sig. Grät han?
- Hon såg tillräckligt mycket för att vara sur på dig, sa Amy tvärt.

Man såg genom gardinen hur Jesse skakade häftigt på huvudet.

- Nej, men det är inte som hon tror! Utbrast han förtvivlat.
Amy sa inget, utan väntade tydligen på en fortsättning. Jesse tog ett djupt andetag och började:
- Du vet när jag såg Erica med.. Derek?

Jag kikade försiktigt fram bakom gardinen och såg hur Amy nickade.

- Jag blev liksom.. ja, svartsjuk.. sa Jesse tyst och stoppade händerna i fickorna. Han vände blicken mot där jag stod och jag gömde mig snabbt..
- Svartsjuk? Allvarligt? Frågade Amy förvånat. Varför skulle DU bli svartsjuk när det är du som är tillsammans med henne? Jesse ryckte på axlarna och tittade ner i marken. Amy försökte låta bestämd:
- Aja, men det här i grottan då? Varför gjorde du så?
- Men jag gjorde inget med henne! Jag gick bara in där för att vara ifred men Ashley hängde efter mig. Jag sa åt henne att dra, men då sa hon bara att hon ville snacka med mig.. Så.. hon satte sig bredvid mig. Vi snackade lite och sen.. sen böjde hon sig fram för att kyssa mig, men jag vek undan.
- Vad hände sen? Frågade Amy.
- Hon blev sur och frågade en massa, som tex "hur kan du välja henne framför mig" och "Vad har hon som inte jag har"..

Jesse backade och satte sig på räcket, och förblev tyst.

- Men.. började Amy men visste tydligen inte vad hon skulle säga. Men så sa hon:
- Men varför var din skjorta och dina jeans uppknäppta?
- För att jag var varm och tänkte sova.. Svarade Jesse. Jag hade redan knäppt upp skjortan och höll på att ta av mig byxorna när hon kom..
Amy fnös till som om hon inte trodde honom, men jag hade hört tillräckligt.Jag öppnade dörren och gick ut, Jesse hoppade ner från räcket.
- Erica.. Jag kan, började han men jag satte mitt finger mot hans läppar och han blev tyst. Amy fnös till igen och gick in.
- Men.. försökte han igen men jag kysste honom, och han mig.
- Jag hörde allt, sa jag sen när han stod och höll om mig. Han smekte mig lätt med fingrarna och vi kysstes igen..

När jag sedan kom in till Amy igen tittade hon konstigt på mig.
- Vad? Undrade jag och låste dörren och drog för gardinen.
- Tror du verkligen på honom? Frågade hon allvarligt medan hon snurrade en glänsande, blond hårtest runt sitt pekfinger.
- Varför skulle jag inte det? Frågade jag förvånat. Amy ryckte på axlarna. Efter det sa hon ingenting om Jesse på hela kvällen.

Amy gick hem vid tolv tiden, mitt i långfilmen även om hon egentligen skulle hon ha stannat och sett klart den. Men när Jesse ringde och undrade om vi kunde göra något nästa dag, hade hon blivit sur och sa att jag var för blind för att kunna se sanningen. Den sanning som sa att Jesse ljög om att inget hade hänt mellan honom och Ashley i grottan..

Jag gick och la mig en stund efter att filmen var slut, men jag kunde inte sluta tänka på vad Amy sagt. Ljög Jesse för mig?
Jag bestämde mig för att ta reda på mer imorron när vi skulle träffas, sen somnade jag.

- Hej sötnos. Jesse kom gående mot mig och omfamnade mig med sina muskulösa armar. Jag la mitt huvud mot hans bröst så att jag kunde höra hans hjärtslag. Han tog min hand och vi gick och satte oss på en bänk en bit ifrån. Han satte sig först och drog sedan ner mig i sitt knä. Jag vände huvudet ner mot honom och kände hans varma läppar mot mina. Och när hans tunga slank in i min mun, slog hjärtat så snabbt att jag kände mig svimfärdig. Jag älskade honom så mycket och ville verkligen tro på honom, men jag kunde inte sluta tänka på vad Amy sagt kvällen före. Om att Jesse ljög för mig. Sakta drog Jesse sig tillbaka och vände blicken mot något bakom mig. Jag vände mig om och fick syn på Derek som joggade förbi i sanden, man märkte tydligt att han försökte undvika oss. Jag satte mig på bänken och Jesse reste sig upp.
- Derek! Ropade han och Derek stannade förvånat upp, vänd mot oss. Jesse sprang fram och började prata. Jag granskade dem med blicken, och såg sedan hur de log och slog nävarna mot varandra för att sedan ge en snabbkram. Jag log för mig själv, Jesse hade sagt förlåt. Jesse vände sig om och var på väg tillbaka, Derek nickade glatt mot mig och sprang sedan vidare, genast mycket gladare.
Jesse satte sig bredvid mig igen och la armen på mina axlar och försökte kyssa mig, men jag vek undan. Jag hade fått syn på Ashley och hennes följeslagare, de kom gående mot oss. Och idag hade Ashley ett större ännu hånflin på läpparna än vanligt.- Hej Jesse, sa hon flörtigt. Hon brydde sig inte ens om att jag satte där när hon lutade sig fram och kysste Jesse rakt på munnen. Jesse såg irriterat på henne och drog tillbaka huvudet, men han sa inget.
- Vad trevligt vi hade igår, sa hon och blinkade. Hoppas vi kan göra om det snart, och lite oftare. Hon gav mig ett hånflin innan hon vände sig om och gick sin väg. Jag bara satt där, helt chockad. Amy hade alltså rätt, det hade visst hänt något mellan dem i grottan! Jag kände hur tårarna var på väg, men den här gången skulle jag inte visa det för Jesse. Utan jag reste mig och gick min väg.
- Erica! Ropade Jesse och sprang ifatt mig. Han la händerna på mina axlar men jag ryckte väck dom.
- Låt mig va! Sa jag så lugnt jag kunde, men hörde att jag lät lite skakis.
- Men du missuppfattade det, det har inte hänt nåt! Sa han förtvivlat samtidigt som han ställde sig framför mig som ett hinder. När jag gick åt höger, ställde han sig framför mig, och samma sak när jag gick till vänster. Så jag vände mig om och gick.
- Erica, du måste lyssna på mig! Sa han och gjorde ett nytt försök att ta tag i min arm. Jag ryckte åt mig armen och vände mig om mot honom.
- Varför ljög du? Skrek jag med gäll röst. Du ljög mig rakt upp i ansiktet! Fattar du hur det känns? Jag fattar inte att jag förlät dig! Jesses ögon var helt blanka, och det såg ut som att han skulle bryta ihop. Han stod där, rakt framför mig och såg helt paff ut efter mitt utbrott.
- Men lyssna då, inget hände! Jag har inte ljugit! Sa han. Nu gjorde han det igen, ljög. Jag kände mig besviken, arg och ledsen på samma gång. Jag vill förlåta honom, jag ville ha honom nära mig och kyssa honom, men en del av mig sa att det var slut.
- Jag vet inte vad jag ska tro.. sa jag efter att ha lugnat ner mig. Jesse såg förtvivlat på mig, som om han visste precis vad jag tänkte göra. - Det är slut, sa jag tyst. Mellan oss, det är över! Nu hade tårarna brutit sig fria under ögonlocken och rann nerför mina kinder. Jag tittade åt ett annat håll för att inte möta hans blick.
- Menar du allvar? Frågade Jesse tyst. Bara för det här?
- Bara för det här?! Utbrast jag. Vadå bara? Du har gått bakom ryggen på mig och ljuger mig rakt upp i ansiktet, kallar du det BARA?! Jag torkade bort tårarna med tröjärmen och tittade surt på Jesse.
- Men jag har ju inte gjort nåt med henne! Gormade Jesse så att jag hoppade till. Om du bara kunde fatta det. Nu orkade jag inte lyssna mer, jag visste inte vad jag skulle tro. Men nu var det slut i alla fall. Jag gick rakt förbi honom med blicken fäst rakt fram.
- Du kommer att ångra dig! Ropade Jesse efter mig. En dag kommer du få reda på att jag talar sanning. Jag skulle aldrig ljuga för dig!
Det sista han sa fick mig att tveka inombords, men jag fortsatte att gå och vände mig inte om förrän jag var runt närmsta husknut. Jag saktade in och stoppade händerna i fickorna och fäste blicken mot marken. Jag kunde inte hejda mig utan tårarna bara rann så att jag knappt kunde se någonting. Jag torkade snabbt väck det utsmetade sminket och sa till mig själv; "Bry dig inte om honom, en kille som ljuger är inget att ha".
- Erica! Jag tittade upp och fick syn på Amy som stod bara några meter ifrån mig. Hon ökade takten och var snart framme hos mig.
- Vad har hänt? Frågade hon förtvivlat och kramade om mig.
- Du hade rätt, sa jag och snyftade till. Och nu är det slut mellan oss.
Amy följde med mig hem och snart var jag på gott humör igen, i alla fall för tillfället. Vi skrattade och pratade om allt möjligt som inte hade med killar och göra, Amy hade verkligen förmågan att muntra upp folk. När hon sedan gick hem, hade jag glömt bort Jesse och tänkte inte på honom resten av kvällen.

Men mitt i natten vaknade jag av att jag grät, fast jag visste inte varför. Jag tittade på mobilen, precis som om jag förväntat mig ha ett missat samtal från Jesse eller kanske ett sms, men där fanns inget. Jag la besviken undan mobilen och drog upp täcket till hakan och försökte somna om. Men låg länge vaken och tänkte på vad som skulle hända härnäst. "Skulle jag förlåta honom och ta tillbaka honom?" En del av mig vill det, men andra halvan var för sårad och besviken för att ens kunna se på honom.

När jag vaknade morgonen därpå, bytte jag om till badkläder och gick ut för att ta ett morgondopp. Jag la handduken i sanden och gick sedan ut i det klarblåa vattnet. Jag dök ner under ytan och nuddade havsbottnen innan jag återvände till ytan. Jag simmade in mot land och virade handduken om mig. Jag vände blicken mot surfarna, i hopp om att få se Jesse. Men han syntes inte till och då slog det mig, vi var inte tillsammans längre. Jag gick hemåt och satte mig i en av solstolarna som vi hade på terrassen. Jag satte på mig mp3 hörlurarna, satte på musiken och lutade mig bekvämt bakåt.

- Erica, ska du ha frukost? Jag slog upp ögonen och fick syn på mamma som stod böjd över mig. Jag hade visst slumrat till.
- Mm, svarade jag och reste mig långsamt upp. Precis i dörröppningen hörde jag ett bekant, tillgjort skratt - Ashley! Jag vände mig om och mötte Ashleys blick. Hon gick längs vattnet, men inte själv utan med ingen mindre än - Jesse!När Jesse fick syn på mig ändrades hans glada min till ett svagt leende. Jag vände mig tvärt och gick in och satte mig vid frukostbordet. Jesse och Ashley, var de tillsammans nu? Hade han redan glömt bort mig? Sådana frågor snurrade runt i mitt huvud hela förmiddagen. Senare när Amy ringde, bestämde vi att vi skulle mötas på Glassbaren. Jag berättade att jag hade sett Jesse tillsammans med Ashley och Amy sa att hon skulle ta reda på om de var tillsammans.
- Det hade inte förvånat mig, sa hon surt och sörplade på sin glassdrink. Jag nickade tyst och fortsatte att röra runt i min dricka.
- Han ska inte få göra så här, fortsatte Amy hetsigt. I varje fall inte mot dig. Han kan gärna göra.. Amy avbröt sig när hon fick syn på något. Jag vände mig om för att se vad det var hon kollade på; Ashley, Jesse, Derek och Loren. När Ashley fick syn på oss tog hon tag i Jesses hand. Jag vände mig om för att inte se mer.
- Tjena tjejer! Derek hade kommit fram bakom mig och satte sig bredvid mig. Jag log mot honom och såg hur Jesse, Ashley och Loren satte sig vid ett bord en bit ifrån oss. Jag sneglade på Jesse och såg hur Ashley fjäskade för honom, konstigt nog såg han rätt irriterad ut.
- Jag hörde om dig och Jesse, sa Derek lågt och tittade snabbt bort mot de andra. Synd att det blev så, men jag tror att han talar sanning. Det är Ashley som bara hittar på, tro mig, jag känner henne. Efter de orden gav han mig en snabb kyss på kinden och gick sedan över till de andra. Jag och Amy kände oss klara och reste oss för att gå. Hela vägen ut kände jag Jesses blickar i ryggen och Ashley hånfulla leende.

Novell


Del 4

- Så, vad vill du göra idag? Frågade Amy och prickade papperskorgen med plastglaset och stoppade sedan sugröret i munnen. Jag ryckte på axlarna, jag kom inte på nåt i alla fall. Vi gick hem till mig och satte på en film, men blev avbrutna mitt i när telefonen ringde. Jag sprang upp och hämtade den bärbara.
- Hej det är Erica, svarade jag i telefonen och satte mig bredvid Amy i soffan. När jag hörde vem det var som ringt började det koka inom mig, det var Ashley!
- Tack, sa hon. Haah? Tack, vad menade hon med det?
- Vadå tack? Frågade jag spydigt. Ashley gav till ett lågt skratt och sa:
- För att du dumpade Jesse och tack vare dig så är vi tillsammans. Just precis hade jag varit varm av ilska men det ändrades snabbt till kalla kårar som ilade nerför ryggraden. Jag fick inte fram ett ljud, utan satt bara där helt tyst och stirrade in i väggen. Amy tog telefonen ifrån mig:
- Vem är det? Frågade hon.
- Ashley, svarade Ashley. Hursomhelst, hälsa Erica att jag hittade på.- Hittade på? Frågade Amy förvirrat. Vad har du hittat på?
- I grottan, det hände aldrig något mellan oss, svarade Ashley. Men nåt var jag ju tvungen att säga för att få Erica att dumpa honom. Tack föresten för att du trodde på mig! Ashley skrattade och la sedan på.- Vad sa hon? Frågade jag tyst. Amy satte fortfarande med telefonen i handen. Hon tittade ner i golvet, och sedan på mig.
- Hon ljög. Hon ljög om att det hade hänt något i grottan, svarade Amy tyst. Jag kände hur tårarna började rinna, och jag gjorde inget för att hindra det. Jag tryckte ner huvudet i en kudde jag hade i famnen och kände Amys tröstande hand på min rygg.
- Förlåt.. sa hon med gråten i halsen. Jag visste inte, jag trodde..
- Vad ska jag göra? Frågade jag och tittade upp med runnen mascara. Amy tittade ner och ryckte på axlarna.
- Vi kan dra ner till stranden och fråga efter Jesse! Sa hon. Jason är säkert där nere. Jag nickade och reste mig från soffan.
- Om inte, så drar vi till strandfesten ikväll, la hon till snabbt och reste sig hon med. Jag bytte om till kjol och linne eftersom det var för varmt på stranden för att gå i jeans och t-shirt. Jag fixade till sminket och vi hoppade i våra flipflop och gick ut.

- Jason! Amy hade fått syn på sin pojkvän och han kom springandes mot oss. Han kysste henne och frågade vad det var.
- Har du sett Jesse? Frågade Amy och lutade huvudet mot Jasons bröst. Han var tyst en stund innan han sa:
- Ja, han stack för en stund sen. Amy tittade frågande upp på sin pojkvän och han fortsatte:
- Han skulle nog hem till Ashley..
- Vad dum jag är.. sa jag och tog handen på pannan. Amy tittade frågande på mig. När jag såg hennes blick sa jag:
- Hon sa att de var tillsammans nu! Till min förvåning började Jason skratta, han skrattade tills han knappt fick luft.
- Sa Ashley att hon och Jesse var tillsammans? Jag nickade stumt.
- Då ljuger hon bara, sa Jason och log. Jesse kan inte släppa dig, och han hatar Ashley för vad hon gjorde.
- Men varför skulle han då hem till henne?
- Han skulle hämta en skiva hon hade lånat. Jag kände en otrolig lättnad.
- Okej, sa Amy och drog handen genom Jasons blöta hår. Han log ner mot henne och kysste henne. Jag undvek att titta på dem och så sa Amy:
- Aja, men vi måste dra nu. Hon kysste Jason snabbt och vi gick iväg.
- Ni kommer ikväll, va? Ropade Jason efter oss.
- Ja, det är klart! Ropade Amy som svar och slängde en slängkyss mot en leende Jason som sprang tillbaka ut i vågorna.- Kommer du? Frågade Amy där hon stod framför spegeln. Hon lät händerna glida ner över kroppen och förde klänningen på plats. Det var en kort, gullig strandklänning som hon köpt i Grekland för ett tag sen. Jag kom ut från toaletten, klädd i ett par vita jeans som gick upptill knäna och ett turkost linne med smala axelband. Jag ställde mig bredvid Amy och granskade min spegelbild.
- Idag ska det bli du och Jesse igen, sa Amy och log. Om vände sig mot mig och tittade ner i marken och sen mig i ögonen.
- Du.. sa hon. Jag tittade frågande på henne.
- Förlåt för att jag inte trodde på vad han sa.. sa hon och log med en osäker blick. Jag gjorde en gest med handen och sa:
- Äsch, det gör inget. Jag trodde ju inte heller på honom. Jag log glatt med tanken på att få prata med honom igen, att få kyssa honom.
- Säkert? Frågade Amy och föste undan en hårslinga ur sitt ansikte. Jag nickade och vi gick ut. Solen höll på att gå ner och man kunde höra ungdomar som skrattade och musik som dånade bortifrån festen. Brasans lågor fladdrade med vinden och det var en vacker solnedgång. Vi gick längs stranden i våra flipflop och jag tittade ut mot havet.
- Hej! Hörde vi en röst bakom oss säga. Vi vände oss samtidigt om och fick syn på Jason och Derek.
- Hej, sa jag och Amy i kör och Jason kom och omfamnade Amy. Derek gick bredvid mig och så frågade han:
- Ska ni till festen? Jag nickade och sa:
- Ja, jag måste prata med Jesse. Derek log, jag log tillbaka.
- Hoppas det reder ut sig, sa han och drog handen genom sitt halvlockiga bruna hår. Då kom jag och tänka på vad han sagt tidigare.
- Hur pass bra känner du Ashley? Frågade jag.
- Så pass bra till att veta att hon är en egoistisk lögnare, svarade han och log milt.
- Vi var tillsammans ett tag, sa han sen och tittade bort mot solnedgången. Fast hon strulade runt och när jag kom på henne sa hon tror på frihet i kärlek, att hon var tvungen att ha sex med fler än en.
- Ehm, okej, sa jag. "Hur dum får man vara egentligen om man säger så?" Tänkte jag. Derek var en toppenkille, han var rolig, snäll och omtänksam. Man borde inte utnyttja det.
- Så kan det va, sa Derek och log trots att han såg ganska ledsen ut.
När vi var framme vid brasan tittade jag runt och fick syn på hur Jesse granskade mig och Derek. Han såg ganska sur ut. Amy drog iväg mig till ölbacken och sanden och fiskade upp två, den ena slängde hon till mig.
- Har du sett Jesse än? Ropade hon för att överrösta musiken och tog en klunk. Jag nickade och öppnade min öl.
- Ja, men du drog iväg med mig! Flinade jag och tog en klunk.
- Oj, varför sa du inget? Frågade Amy och kom närmare. Jag skakade på axlarna som svar. Amy tittade runt bland folkmassan.
- Där är Jesse, sa hon och pekade bort mot högtalarna. Jag började gå dit men när jag var ca en meter ifrån fick Ashley, som stod bredvid Jesse, syn på mig. Hon knackade Jesse på axeln och när han vände sig mot henne, kysste hon honom. Jag bara stod där och beskådade den värsta kyssen någonsin. Jesse drog sig ur hennes grepp och Ashley flinade mot mig. Jesse vände sig om för att se vad hon tittade på och fick syn på mig. Jag gjorde ett försök att le mot honom, men misslyckades. Han såg förvånat på mig tills jag vände mig om och gick därifrån.Derek hade nog fel, de är nog tillsammans", tänkte jag där jag stod bredvid Amy. "Jesse kanske bara glömt att berätta det".
- Eller hur? Frågade Amy. Jag tittade oförstående på henne.
- Va? Frågade jag. Amy suckade och slängde med händerna.
- Men ååh, har du inte hört någonting av vad jag sa? Frågade hon och höjde ena ögonbrynet. Jag skakade på axlarna och lät blicken glida mot "dansgolvet" där Ashley och Jesse dansade tätt. Jag tittade ner i marken. Amy hade sett vad jag tittade på och såg medlidande på mig.
- De är inte tillsammans, kom ihåg det, sa hon tröstande och tog en klunk ur drickan. Jag ryckte på axlarna.
- Men jag bryr mig inte, sa jag och log ett fuskleende. Amy tittade frågande på mig och jag nickade menande.
- Jag lovar, jag bryr mig inte. De kan va tillsammans om de vill, sa jag. Jag har kommit över honom. Amy tittade oförstående på mig.
- Visst, om du säger det så, sa hon och tittade mot Jesse som gick iväg.
Jag tänkte efter och ångrade allt jag sagt.
Amy såg funderande ut och sa sen:
- Du, möt mig i grottan om en kvart. Hon hoppade ur skorna och tog dem i handen och började småspringa.
- Vart ska du? Ropade jag efter henne, men för sent. Hon var redan borta.

En kvart gick och jag började gå mot grottan, med min andre öl i handen. När jag kom närmare såg jag att det kom ett ljussken ur grottan, som en massa ljus.
- Amy, vad håller du på med? Frågade jag när jag kom till grottöppningen. Men där inne satt inte Amy, utan Jesse.
Jag bara stod och stirrade på honom.
- Vad gör du här? Vart är Amy? Frågade jag när jag sansat mig. Jesse reste sig från madrassen och stoppade händerna i fickorna.
- Jag vet inte vart hon är, svarade han och bet sig i läppen. Jag skulle möta henne här men hon kommer tydligen inte. Nu fattade jag. Hon hade sagt till oss båda att hon ville möta oss här, på så sett skulle vi träffas.. och troligen prata.
- Sa hon samma sak till dig? Frågade Jesse som tydligen också hade fattat. Jag nickade som svar och det blev tyst.
- Du, började Jesse och tittade mig i ögonen och jag mötte hans blick. Han satte sig på madrassen igen och nickade på platsen bredvid sig. Jag förstod vad han menade och satte mig bredvid honom. Han bet sig i läppen och vände sig mot mig.
- Förlåt, sa han. För allt, jag älskar verkligen dig. Jag log och tittade ner på mina knutna händer som vilade i knäet. Han la handen på min haka och lyfte upp mitt huvud så vi fick ögonkontakt. Hans ögon glittrade i skenet av ljusen och han böjde sig sakta fram och kysste mig, långsamt och försiktigt. Jag la armarna om hans hals och la mig ner på madrassen med honom över mig. Han drog ner mitt axelband och kysste mig på nyckelbenen och upp mot halsen. Jag njöt av hans beröring och kände hur han kom närmare min mun. Våra läppar möttes och jag kände hur våra tungor möttes. Hans hand letade sig upp under mitt linne samtidigt som han kysste mig i nacken. Jag darrade av välbehag och drog försiktigt av hans tröja och la den bredvid. Han tittade mig i ögonen och viskade:
- Är du säker? Han svalde och bet sig otåligt i läppen. Jag nickade och kysste honom. Han drog försiktigt av mig tröjan och kysste mig från halsen och neråt. Han satte sig upp vid mina ben och drog av mig kjolen, jag kände hur han tittade på mig men jag blundade, och njöt. Sedan var han tillbaka ovanför mig och kysste mig på munnen. Jag knäppte upp hans gylf. Sen hände det.

Jesse följde mig hem när klockan var halv tolv. Vi ställde på altantrappan, hand i hand. Han böjde sig fram och kysste mig och jag log, rodnade och tittade sedan ner i marken.
- Ångrar du dig? Frågade Jesse oroligt och mötte min blick. Jag skakade på huvudet och sa:
- Nejdå. Han log och kysste mig på pannan. Sedan sa vi hejdå och jag gick in. Jag satte mig i sängen och tittade på mig i spegeln. Jag hade fortfarande Jesses mörkgröna munkjacka på mig. Det knackade på min altandörr och jag sprang och öppnade, där stod Amy.
- Hej, sa jag utan att få ett svar. Hon bara stod och stirrade på mig. Sen flinade hon som bara den och sa:
- Ni har gjort det. Hon klappade händerna och gick in och satte sig på min säng. Jag log generat och la ansiktet i händerna.
- Wow, när? Var? Hur var det? Amy översköljde mig med frågor.
- Ehm, ikväll i grottan, svarade jag och tittade bort. Amy smällde till mig på armen.
- Jag sa ju att den skulle komma till användning. Hon blinkade med ögat. Så, hur var det? Frågade hon sen. Vi började prata och det tog ju evigheter.

- Oj, jag måste hem nu! Sa Amy och hoppade ur sängen och gick fram till dörren. Hon öppnade dörren och gick ut och jag ställde mig i dörröppningen.
- Men, vi syns väl imorron? Frågade Amy och gick ner för trappan.
- Ja, självklart, svarade jag och smällde undan ett mygg.
- Jag menar, nu när du har kille igen så vill väl ni hålla på, flinade Amy där hon stod nedanför trappan. Jag höjde ögonbrynet och gjorde en gest med handen mot Amy som bara skrattade. Vi sa hejdå, och Amy gick. Jag var inte så speciellt trött så jag gick in och satte mig framför datorn och loggade in på msn.

JeSse_ säger: Hej älskling J

Det hettade till om kinderna på mig när jag knappade på tangenterna.

Erica_Giiirl säger: Heej <3
JeSse_ säger: Vad gör du?
Erica_Giiirl säger: Inte mkt, Amy gick precis. Du själv?
JeSse_ säger: Okej, jag gör inte så mycket. Tänker på dig.
Erica_Giiirl säger: Jasså?

JeSse_ säger: Ja, kan inte sluta. Kan vi inte mötas?

Mötas, nu? Jag slog en blick på klockan och såg att den var halv två.

Erica_Giiirl säger: Nu? Är du galen?

JeSse_ säger: Ja, nu. Är ju jätte längesen vi träffades nu ju.

Jag skrattade till och skrev nästa meddelande.

Erica_Giiirl säger: Det är ju bara två timmar sen, pucko

JeSse_ säger: Känns som en evighet

Erica_Giiirl säger: Naw älskling

JeSse_ säger: Kan inte jag komma till dig då?

Jag tänkte efter innan jag svarade.

Erica_Giiirl: Klart du får Kom min väg då. (Jag syftade på min altandörr).
JeSse_ säger: Säkert?

Erica_Giiirl säger: Ja, självklart. Alla andra sover men vi kan ju sitta ute på altanen.
JeSse_ säger: Okej, bra, då kmr jag snart. ÄLSKAR DIG <3

Jag hann inte svara förrän Jesse hade loggat ut. Jag loggade också ut och gick ut och satte mig på altanen så länge. Jag tände ett par ljus och tittade sedan i en tidning.
- Hej. Jag tittade upp från tidningen och fick syn på Jesse som stod och flåsade. Han gick uppför trappan och jag reste mig upp för att möta honom på vägen.
- Hej, det gick snabbt, sa jag och kramade om honom. Han kysste mig på pannan och vi satte oss på varsin fåtölj. Jag satte mig i skräddarstil och lutade mig bekvämt bak. Jag mötte Jesses blick, han log matt och sträckte ut handen och grep tag i min stol och drog mig närmare. Sen kysste han mig, först som en lätt kyss på munnen men kyssen blev allt djupare. Han drog mig intill sig och jag satte mig i gränsle över honom.
Åtrån slog ner som ett bombnedslag och jag ville komma innanför hans kläder. Utan att ha tänkt mig för hade jag dragit av hans tröja och han min. Han lyfte upp och bar mig in på mitt rum, samtidigt som vi kysstes. Han la mig ner på sängen och snart låg vi i underkläderna, jag över honom. Jag kysste honom nerför nacken och mot bröstet, han slöt ögonen njutningsfullt och stönade dovt när ena hans bröstvårta försvann in i min mun. Plötsligt var det som om han inte kunde vänta längre. Han tog tag i mig och rullade runt, så att han hamnade över mig, och kysste mig över hela kroppen. Han knäppte upp min BH och lirkade av mig trosorna och snart var vi nakna, båda två. Resten blev suddigt, svettigt och njutningsfullt.

På morgonen när jag vaknade var platsen bredvid mig tom.
"Jaha" tänkte jag. Jag gick upp och gjorde mig i ordning och gick ner för att äta frukost, sen gick jag en runda på stranden. Det blåste extra mycket idag, och vågorna var höga så Jesse var säkert här. Och jag hade rätt, fast han surfade inte utan satt på en bänk och tittade ut mot havet. Jag gick fram till honom.
- Hej, vart tog du vägen innan? Frågade jag och pussade honom på kinden. Utan att titta upp sa han:
- Jag gick hem, vart annars? Jag blev överraskad över hans tonfall och sa ingenting. När han sedan log trodde jag att han skulle bli sig själv igen, men en konstig känsla i magen sa att allting skulle förändras. Han såg på mig och leendet blev större, och förvandlades till ett flin. Jag såg osäkert på honom och så sa han:
- Du fattar väl att jag bara har utnyttjat dig, va? Jag förstod inte. Han såg mig blick och fortsatte:
- Allt jag ville ha av dig var sex, inte ett stadigt förhållande! Någonting inom mig brast och tårarna föll. Jag fick inte fram ett ljud.
- Åh, du börjar väl inte gråta nu? Jag vände mig om och fick syn på Ashley. Hon kom fram och ställde sig bredvid Jesse som la armen om henne.
- Jag tror nog att du har anat det väldigt länge, i alla fall långt inom dig, sa Ashley. Jag menar, varför skulle en kille som Jesse vilja ha en tjej som dig? Tänk efter! Jesse började skratta och Ashley stämde in. Snart hörde jag en massa skrattande röst och såg mig omkring. Det hade samlats ett stort gäng runt omkring oss och alla skrattade, åt mig. Jag såg på Jesse för att se om han skojade, men nu stod han och grovhånglade med Ashley, mitt framför mig. Jag stod inte ut, utan trängde mig igenom ringen och sprang så snabbt benen förmådde. Jag sprang, och sprang, utan ett mål. Snart var jag långt ifrån de andra, och jag kunde inte ens se dem längre. Hela tiden såg jag hur Jesse hade kysst Ashley och det spelades upp framför mina ögon om och om igen. Till slut snubblade jag på en sten och förblev liggandes på mage i sanden. Jag tydde inte resa mig upp utan bara låg där och grät. Jag hade träffat mitt livs kärlek, och han hade utnyttjat mig.. Vad skulle jag ta mig till?
Jag satte mig sakta upp och lät sanden rinna genom mina fingrar. Tårarna rann fortfarande, jag kunde inte få stopp på dem. Jag ville inte leva, så mycket älskade jag Jesse. Jag ville inte tro på vad han sa, om att han hade utnyttjat mig. Men det såg ut som om han menade det.. Tillslut hade jag inga tårar kvar att gråta ut, så jag satt bara där i sanden, helt tyst. Hela livet passerade framför mina ögon, alla våra stunder tillsammans. När han blev biten av hajen, alla strandfester, första gången i grottan. Han var ju så underbar, aldrig hade jag misstänkt honom för det här! Det knöt ihop sig i magen.
- Erica? Jag såg mig förskräckt om för att se vart rösten kom ifrån. Men det var ingen här, jag var helt själv.
- Erica? Nu hörde det igen. Jag reste mig upp och tryckte mig mot klippväggen.
- Vakna, det är en mardröm!

Jag slog upp ögonen och såg mig omkring. Jag var tillbaka i mitt rum, insvept i lakanet med Jesse bredvid mig. Han såg orolig ut men sen skrattade han lätt och la sig ner på mage bredvid mig. Han kysste mig på axeln och smekte mig med fingertopparna över kinden.
- Vad drömde du om? Frågade han och torkade mig om kinden. Du har gråtit. Jag kände på kinden, jag var blöt. Jag torkade väck det och sträckte på mig och svarade:
- Mhm, dig.. Jesse skrattade gulligt och sa:
- Jasså, är jag så hemsk att du börjar gråta? Jag skrattade och la mig på sidan mot honom.
- Och Ashley, la jag till. Jesse strök mig i håret och sa:
- Jasså, men det var bara en dröm. Han böjde sig fram och kysste mig lätt på munnen. Jag kände en lättnad inom mig, det var bara en dröm. Men en sådan dröm som känns verkligt när man drömmer den..
- Jag älskar dig, Erica. Jesse såg mig rakt i ögonen när han sa det. Jag vet inte vad jag skulle gjort utan dig, troligen varit död.. Innan jag hann svara så kysste han mig. Han såg mig kärleksfullt i ögonen och jag insåg att jag inte heller skulle kunna leva utan honom, han var den rätte för mig. Och så skulle det alltid vara.

Slut.


Långfredagen

image13

sitter hemma hos mormor nu, har precis ätit och gissa om jag är mätt!
när jag kom hit så märkte jag att min kära kusin Filip har nästan samma frisyr som mig roligt va?! ja du vi två blir bara likare och likare för varje år. haha, båda två hatar KORV (usssch)
jag fick goda påskägg imorse av påskharen + ett 200g marabou choklad. ibland måste man bara älska påskharen och inte jultomten som jag skrev nyss nästan haha.
jag spelar th för min kusin nu för första gången ska se om han fastnar för den låteen jag fastnade för som är Spring nicht...
men han gillade den inte, så nu försöker jag få honom att tycka om de andra banden jag lyssnar på suck men inget som jag har spelat hittintills har gått hem...

menmen jga får fortsätta försöka...

peace out Jess

Dagen innan sista dagen före Påsklovet

image18



hihi nu var det ett tag sedan jag bloggade, har så lite att skriva om så det blir bara lite då och då...
onsdag idag ju, och vi hade prov i NO - Biologi innan idag på sista lektionen, och ja jag kunde det innan de la papperet på min bänk sedan fick jag en total blackout. sug balle...
jag som hade tränat mycket på och viste allt om deperationer till detta provet också kom det inte en ända fråga om det jippie,  menmen det var inte så förjävligt hehe hoppas det nu sparas i långtidsminnet bara och inte sätter sig på korttidsminnet som det mesta gör i mitt liv...

weeeiii imorgon är det sista dagen i skolan innan Påsklovet så gött och det är exakt 2 veckor till tokio hotel konserten då, gissa om jag längtar som fasiken... menmen imorgon är det en riktig slappe dag iskolan med bara roliga ämnen, först så har vi ju samling och den snackar vi bara bort, sen har vi Svenska, Engelska (kan vara tvärt om också det är samma lärare haha så har inte koll), lunch hehe sen idrott och sedan har vi ca. två timmars egetarbete där den sista lektionen vi ska gå ut och gå har jag för mig att läraren hon sa.
sedan blir det stan med girlsen + Elias (som bara kommer för att köpa mig en kaka på Ebbas och sen ska han hem igen haha) sen blir det solning och kanske lite simning beror på hur jag mår hehe får ju se till att jag inte dör av syrebrist nu när jag inte kan andas genom näsan, men vi måste ju såklart bli kvar på knutan ett tag eftersom sandra den jävlens buss inte går förrens kvart över 3 och vårt tåg går in till stan fem över halv 3 så det blir väl lite hängande där hehe man måste ju ta ut pengar och corres bankumat har alltid sådan jävla cp lång kö så det tar sig sin tid...

Vad ska ni göra under erat påsklov då?!
själv ska jag faktiskt ta och sova länge varje morgon (så länge jag kan och får) och sen ska jag bara sitta och slappa med några bra filmer, telefonen och mitt påskgodis... Om nu inte förstås någon har tradigt och tycker att jag ska röra på mitt feta arsle och vara med dem som också går bra...
Jag ska ha telefonen vid mig bara för att jag hade tänkt att telefon plåga folk undertiden jag tittar film: ska se om Andrea och Bea har lite tid över för moi, som jag hoppas att dem har! saknat bea mycket nu eftersom jag inte har pratat med henne på ett bra tag, såklart har jag saknat Andrea med men hon har hört av sig lite då och då iallafall... och sen vet man aldrig om Sandra får det tråkigt i Tyskland så då ringer hon väl också...

ska ta och ta ner all porslin från mitt rum nu och sen ska jag allt ta och sova lite tror jag,
ska försöka skriva lite oftare nu, och jag hoppas att jag håller mig vid det med fast mitt liv
är inte så himla interessant...

xoxo  Jess

carry on.

Uuuuh fan vad jag stör mig på folk som inte kan bete sig som hur gamla de är ibland asså, att bete sig som en 3 åring när man är betydligt äldre och säga att man sitter barnvakt och ringer till mamma och pappa och bölar där istället för att bete sig som en normal människa och be än att sänka ljudet på tv:n för att man ska göra läxan.
Men nej, här ringer vi mamma och ljuger om att jag ska slå ner henne, och att jag mobbar henne. Sen säger den jävlen att hon ska flytta hemifrån. Sooo? Bara gör det nu då förfan, sluta hota oss med det och gör oss den känsten så jag blir av med dig. Fan vad det skulle bli skönt asså.
att hon ska använda det hotet alltid och sen bara smälla igen dörren på sitt rum och storböla, det gör mig jävligt förbannad ska hon bestämma sig snart eller?!
Gaaah fan vad skönt det ska bli denna helgen asså! Att bli av med henne, det är som en dröm blir sann alltså. Någon som vill byta liv med mig för en vecka eller så? Någon som bor långt åt helvete ifrån dena jävla hålan så kallad Bårslöv? Så jag kan glömma allt detta med mitt liv bara för en liten stud tills allt lugnat ner sig igen och allt är lugnt och den fittan flyttat hemifrån eller bättre tills jag har slutat trean så jag kan flytta.
Kan någon förfylla det åt mig?! Jag skulle förevigt stå er tacksamma.

Pappa kom precis hem och monstret förklarar hur synd det är om henne och att eftersom jag inte kunde gå in på mitt rum så att hon kunde göra läxan så hon måste sjukanmälla sig själv från skolan (skolka om ni frågar mig) så att hon hinner bli klar med sina inlämningar. Snyft Snyft, who cares...
Han kommer snart väl upp och börjar skälla ut MIG för att jag inte har varit inne på mitt rum för istället varit ute vid deras data och tv! efter Gizmo rundan då förståss för han kommer ju alltid först.

menmen någ bölat om det nu.

Jag kommer att ha världens roligaste helg eller nästan iallafall. för jag ska med Corina efter skolan imorgon för att sova hos henne i Höganäs tills på Lördag, soo funny, funny hehe. Ska se så hon inte ljög när hon sa att hon hade porriga grannar, för om hon har det så vill en viss person (host jag ) ragga på den hehe, får se hur det går med den saken. och sen imorgon ska jag få träffa lille Dixie (en av världens sötaste hundar) hehe så felle, Corinas stora syster måste städa haha.

men nu ska jag fortsätta på att skriva ett nytt kapitel av Insomniatic, som jag höll på med innan. Puss på er....
image17

hejdå<3


Insomniatic

ja nu var det allt jättelänge sedan jag skrev senast sorry for that, men jag har bara inte orkat eller så har datan fuckat sig för mig....

ska snart och jobba, suck, men min kära snälla bästis har fixat så ajg slipper jobba med surkärringen och bara får jobba med Matilda hela dagen i 4 timmar som är någotsånär bra ju, hoppas det håller i sig nu bara. stackars Lina som nu får jobba med henne hela dagen där uppe :( menmen så är saken, jag slipper iallafall och det är possetivt hehe.

igår så gick dagen jävligt snabbt fram på simningen tycker iallafall jag, så det var ju bra fast blev ändå ruskigt trött, fast jag såg en jättesöt kille där som nog var med sin lillasyster/lillebror hihi och då gjorde det ju inget att jag fick vara ute i det djupa eftersom han satt där ute :P (jag är pojkgalen jag vet haha). sen var det ju vuxensim efter den vanliga simskolan och det är så über tradigt jag kan lova det hör själv med mimmi och Sandra.
men efter allt detta så drog jag ju hem och väntade på att maten skulle bli klar och det var: potatisgratäng och grillat jag fick, mums. sen så drog jag in i duschen sen upp till datan och snacka lite med bästisen och så, vi knäckte K som fan hahha visst?
sen vid 21.30 ringde Andrea hem till mig för att prata lite så det gjorde vi, sen bestämde vi oss för att ringa in Helle i det hela med så hon fick också bli plågad av oss tills kvart över tolv(00.15) haha.

just nu tror jag att Andrea sitter i bilen och åker upp för att åka skidor, det var iallafall det hon sa till oss igår att hon skulle göra hela dagen. så mycket roligare än mig kan hon inte ha haha. men hon kan iallafall sova och det vill jag med göra. Jobba för mig någon?

det possetiva är iallafall att jag är ledig två lördagar nu haha, tävling nästa lördag sen lördagen efter är det ju Påskafton (mums godiiiis)

men måste springa ner och packa mina simkläder nu puss på er....

hejdå<3

image16

RSS 2.0