wenn das Leben wäre leicht

Cyklade till skolan idag bara för att jag skulle kunna visa peppe en väg hem till mig via cykelväg så hon kan komma hit oftare XD hon bara klagade hela vägen hem HAHA
I skolan blev det vattenkrig mellan mig och Martin efter han kallat mig kamel hela historia lektionen och sen sin kusin min skit(aka kamelskiten).

När jag och peppe kom hem till mig, ÄNTLIGEN!,  så bestämde vi oss för att kolla lite tv så vi/hon kunde lugna ner sig sen körde vi till maxi på moppen och jag räkade köra rakt in i väggen haha som alltid något. bromsarna tog inte ju!
sen efter det frågade lilla sofie persson om hon fick komma hem till mig eftersom hon var så uttråkad, du är alltid välkommen vännen!

ska kolla prince of persia nu!

"hur orkade du cykla var dag:O"





PS. mitt hår blir aldrig platt :O det motarbetar plattången! saknar Bolly


Make each day count!

Lekt med Bolly efter skolan idag satt på UM förjävla länge bara för att få veta att vi var tvugna att boka tid :/ sen drog vi till lagerhouse och köpte våra scrapbooks sen tog vi tåget till henne och började klippa och klistra efter vi ätit mat och kollat om jag fått diabetes 7,9 men hennes bror sa att det inte var några problem ännu så haha.
Vårat klippande spårade lite lätt ut och mitt H försvann spårlöst haha men vi loove it! <3

imorgon ska  jag cykla till skolan förmodligen haha måste träna mig och så har jag lovat att visa vägen hem till mig så att peppe ska kunna cykla dit när hon känner för det hehe.


ein zweites mir!

Skrev ett stort inlägg innan idag, om min helg och varför jag gjort annat så jag inte hunnit blogga, men sen hängde datorn säg så jag inte kunde skicka det :S mongo!

fick vara en ängel och rycka in till jobb idag och jobba för att en viss person aldrig dök upp -_-, och jag som var lagom hes redan och förkyld för den delen jag dör om det blir värre för jag jobbade!
hälsar grattis till Peppe och Becca som hade en månad igår, GRATTIS!

var på bio nu ikväll med Andy, vi såg vampyrer suger och verkligen suger! den var förvisso rolig som en parodi ska vara men annars var den dålig tyckte jag, jag som brukar gilla parodier! vi var åtta styck i biosalongen, vrikat men mysig jag och Andy hade de tre raderna längst bak för oss själva så vi kunde ha upp våra fötter på sätena framför, sen fixa Andy skjus hem till mig bussigt!

leka med Bolly imorgon, mötas på kärnan eller nedanför rättare sagt!




"You don´t know me, you´re too old, let go, It´s over"

Just for a little while

Bara för att jag inte ska göra tvärt emot det jag skrev igår skriver jag idag med, tråkigt har det varit förutom när jag var med Bolly som alltid är en liten solstråle hos mig :D

friluftsdag med skolan och självklart som vi vetat hela tiden så vann vi OP3C på bränbollen, ägde ut 2C stort! haha men ingen kan slå oss, vi är oslagbara, utmana oss inte! sen blev det promenera från viskängen till knutan och vi blev skrämda av en skylt halvvägs nere, jävla vind -_- don´t like it, it´s noooot okay. därefter blev det väla med bolly och vicke, inte mycket inhandlat bara en glass haha

"Jag tog ett stadigt grepp om handtaget, vred om och ryckte upp dörren. Jag stängde ögonen, spände kroppen och väntade på slaget mot huvudet men kände istället två armar krama om min stelfrusna kropp.
Jag öppnade förvånat mina ögon och kollade uppåt så jag inte fått fel på vem som var där inne, men jag hade sten koll, det var han."

Försöker bli aktiv

Ska försöka bli mer aktiv här och kanske funderar på att göra ett inlägg om dagen, points to me to be aktiv :P

Jag har stora planer nu som jag har fått in i mitt huvud ;) låter typ aldrig bra när jag säger så, men denna gången hoppas jag på att det blir så hihi. Idéen slog mig som ett slag mellan ögonen när jag hoppade ut ur bilen där Sandra släppte mig utanför gatan. jag ska göra lite skraping (ni förstår?), jag behöver bilder på er alla och citat skulle också suttit finfint.
MINNEN LIKSOM! man vet ju aldrig vad jag bestämmer mig för att göra med min framtid visst? alltid ett stort frågetecken även om jag älskar att prata om mig själv, ego? jotack! Men det är väl hälften till anledning till en blogg visst?
Jag pratade om framtids planer vid maten med vicke idag, hon tycker det är najs men kunde inte komma med några förslag eftersom hon tyckte det inte var hennes val att göra, men hon läste iallafall länkarna som jag lagt ut och mitt val har börjat bli klarare men jag lämnar det fortfarande obestämt till vinterlovet, måste ju prata med mamma och pappa om det med och jag ser INTE fram emot det samtalet!


"Bolly kastade kladdkaka i mitt vattenglas och dregla på min tallrik:O" 

hade våran årliga fika på Ebbas idag eftersom det är vad vi alltid gör när vi börjat skolan även om sällskapet ändras ofta så är alltid jag och Sandra två av de som fikar, haha kan ni säga kakmonster?


skolan

skolan börjar imorgon :/ men ändå har jag längtat efter att ha något att göra dagligen. Jag måste bli underhålld mer än jag blivit nu de senaste veckorna, galet.

Men tack vare detta så har jag mer panik över det jag skrev senast, fick pratat ut med peppe lite igår om det och det kändes väldigt skönt som en vikt lyfts från axlarna lite hon gav lite tips och sa lite vad hon tyckte. Hon skulle sakna mig väldigt mycket om jag flyttade till stockholm och det känns ju skönt haha hon tyckte jag skulle följa det jag ville mest.

Min underbara bolly har kommit hem igen, gud vad jag har saknat henne istället. min underhållning under sommarlovet som gått, som försvann en vecka har kommit tillbaka :D lagom till skolan :(


Panik inför framtiden ?!

Sitter och funderar på vad jag ska läsa till när jag slutat trean och det ligger förtillfället mellan FFF (friskvård, fritid, framtid) nere i malmö på hvilans folkskola och en journalistkurs (Reportage – skriva, fota, redigera) uppe i stockholm på Trollare folkhögskolan.
När jag läste om de två kurserna så var det journalistkursen som lockade mest som ligger på 36 veckor (medan FFF kursen ligger på ett år), där jag förmodligen kommer bo på ett internat varav kursveckorna ligger mellan 30 aug - 17 dec och 10 jan - 27 jun. de hade mer aktiv lärnings sätt än vad FFF i malmö gav ut sig att ha.

men sen kommer det jobbiga där det kommer bli så mycket dyrare om jag pluggar i stockholm än i malmö så i det sinariet lockar malmö mer.
Jag lockar för intressemässigt åt journalist hållet men i det yrket jag läser i så lutar det mot FFF, så jag har ingen aning om hur jag ska göra.

om man funderar till framtiden så finns det förmodligen mer jobb innan FFF än vad det finns i journalism eftersom det är många som är mer intresserade av journalism och för att få jobb på någon tidning som skribent måste man ha stora kontakter som mamma säger fast pappa säger då att man kanske får det undertiden man studerar och i FFF så kan man jobba på sjukhuset i Helsingborg eftersom det är så många som kommer att gå i pension nu så de kommer att söka anställda.

lägger ut länkar på vilka kurserna är och vad de handlar om, ifall någon har lust att hjälpa mig att bestämma.

Tollare folkhögskola: Journalistkurs Reportage – skriva, fota, redigera : http://www.tollare.org/page/32/journalistkursreportage.htm

Hvilans folkskola: FFF friskvård, fritid och framtid :  http://www.hvilan.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=17:fff&catid=13:fff&Itemid=17 

RSS 2.0