Dåligt tränad?!

Okej nu har jag inte bloggat igen på ett tag och ja jag kännde för att göra det nu hihi...
Jag har sån helvetes träningsvärk sedan allt dansande igår kväll. ca tre timmar dansade jag nollstop nästan. tillsist så var det bara jag som fanns kvar uppe på dansgolvet för att alla hade satt sig utomhus eftersom de hade så ont i sina ben och fötter. haha de tittade på mig som om ajg var en idiot som fortfarande befann sig uppe hoppandes till musiken.
Men väl när den bra musiken kom så var jag tvungen att gå hem ;( tråkigt eller hur?! menmen vad kan man säga jag är ganska glad för det idag eftersom jag förmodligen skulle haft ännu mera ont nu då. HAHAHA
Jag borde lära mig att man kanske behöver stretcha efter sådana kvällar som igår med  XD
För idag har jag gjort allt vad jag bara kan för att lyckas med att röra mig så lite som möjligt eftersom då känner jag inte av något haha XD men en skön tupplur nu skulle inte precis skada heller.

Men jag har precis fått igång min fantasi så jag sitter och skriver så sova kanske inte skulle vara någon bra idée häller för jag kommer väl ingen värt imorgon då haha.

Men andra nyheter är att min allra bästa kompis Sandra kommer hem nu på onsdag eller Torsdag och henne har jag ju saknat. Men jag har inte fått några vykort för det har hon väl glömt bort, det skulle liksom inte förvåna mig för fem öre om hon gjort det haha.

men nej nu ska jag återvända till mitt fics skrivande ha det så bra :D

XOXO Jess

Torsdag

jadå här sitter man som många gånger förut framför sin data och lyssnar på dead by april, enda skillnaden idag är att jag pratar med min gamla vän Hampus det var faktiskt ett tag sedan nu asså. Han har visst klippt av sig sitt långa hår
<--då, nu-->

Passar bättre i kort hår tycker iallafall jag. Tycker inte ni så med?!
Han berättade att han blev jätte ledsen när han kommit på vad han gjort men som jag berättade, jag tycker han ska behålla det så...

Men idag har jag inte suttigt framför denna dumburken eller den andra dumburken utan jag har varit i stan med min übergulliga hiphop-are Maria. Och vi gick runder i stan och bara slöade i 8 timmar. alltså från 11.00 - 19.00 gick vi runder i hela helsingborg och snackade om allt mellan himmel och jord. Det var skönt faktiskt, fast vi stannade typ på varje lekplats som vi hittade för att vila oss XD och vi åt ju också förstås så helt tomma i magen var vi inte iallafall eller inte jag för Maria tog sig och åt en jäkligt mäktig frukost vid tolv tiden och jag åt knappt något då så sen gick jag och käkade lunch på max vid tre haha och då var hon fortfarande mätt.
Vi plaserade oss även på scenen vid kärnan och fulade oss lite där hehe så tappade jag min mobil i marken hela tiden :( precis när den är levande igen haha jag är allt om möjligt hopplös alltså måtsatsen till en groda XD
Kolla in bilderna från dagen på marias bliddagbok : Lampaan...
Har fått någon skickad : : : : : : :  våra fötter haha :D

Imorgon så ska jag följa med familjen till stan eller mayby till väla för att fika och titta på kläder och SKOR (som ajg ska berätta att jag behöver för mamma), sen när vi har gått där i några timmar som det kommer att bli haha så blir jag väl tvingad att gå ut med Gizmo när vi kommer hem om inte pappa tar honom eftersom han är klar i förådet tror jag :/ who knows what god won´t tell us. ska fan springa ner och kolla in det snart om jag inte deckar i sängen på vägen förstås.

Sen på Lördag så ska jag till familjen sävstrand gatan ovanför för att söta viktor konfomeras (stavning?), så det blir lite fest där hemma och goood maaaaaat !!!! me likeee :D

menmen ska höra om hampus är tillbaka vid datan sen ska jag gå och joina kuddarna och täcket i sängen för en skön tupplur..


XOXO Jess

Godmorgon

hehe nu har jag varit uppe sedan 08.00 så jag kan väl säga godmorgon till er som precis har vaknat :D

Idag så ska jag leka med Maria i stan, och vi kommer att ha mega skoj.
jag bloggar lite mer när jag kommer hem eller ikväll eftersom jag inte har hittat mina byxor som jag ska ha och min buss går 09.37 från affären iiiih så ajg kan möta söta lilla hiphop Maria på knutan klockan tio.

XOXO Jess

Små hemligheter

Amerikanskt familjedrama från 2002.
I rollerna: Evan Rachel Wood, Michael Angarano, David Gallagher, Vivica A. Fox och Jan Broberg Felt.
Regi: Blair Treu. 
Handling: Emily Lindstrom är en 14 år gammal flicka som driver en något annorlunda affärsverksamhet.
Mot en betalning på blott 50 cent kan barnen i hennes bostadsområde dela sina hemligheter med henne.




Ja så heter filmen jag såg. Små hemligheter, se den någongång om ni nu inte redan gjort det. :D


XOXO Jess

Here I go, scream my lungs out and try to get to you

gaaah jag som precis hade skrivit så mkt menmen får väl ta och skriva om allt igen då Suck....

Ja som vanligt så har jag inte gjort något idag precis som igår då hehe förutom att jag vaknade väldigt mycket tidigare än vad jag brukar göra och det kan väl inte vara bra eller?!
menmen annars så har jag typ precis sätt en bra film på tv1000 family. ni vet han Simon från 7Heven var med i den jag älskar filmer med honom i han är en duktig skådis enligt mig. men smart as mig själv så minns jag inte vad filmen hette men jag kan kolla upp det om ni bara tar det lugnt och väntar lite bara...

Annars så har jag suttigt och skrivit på min berättelse som jag har döpt till What if I told you! (medans min pappa arbetat lite på mitt rum här hemma.) jag har fått mycket kritik om att den var bra men vet inte riktigt menmen jag kan kanske lägga upp den här när jag har skrivit klart den XD jag är så snäll så snäll så :D
min käraste lilla ängel Shimaa har fått mig att lyssna på en helt ny låt (enligt mig) som jag aldrig hört förut som heter Only one med Yellowcard något som jag verkligen rekomenderar er att lyssna på. jag kan lova att ni inte kommer att bli besvikna och eftersom jag inte vet hur man lägger in en video här så skriver jag bara in länken till er: http://youtube.com/watch?v=Rojm9G9u9Zg

Vad jag gör just nu? Jo jag väntar på att min kära bästa kompis ska blogga lite från sin turné bara, men som vanligt så har hon glömt att blogga på hela dagen suck vad ska man göra med denna flicka men ja förstås hon har säkert bara roligt i värmen och alla snygga killar som hon kanske träffar på! Åhhh jag vill vara där med henne bli brun och träffa solbrända snyggingar :( varför finns det inga snygga solbrända pojkar här hemma?! Vart gömmer ni er?!
Men jag får väl bara vänta på mina vykort som hon har lovat att skicka där hon kan berätta om alla solbrända snyggingar för mig :D vem vet hon kanske raggar lite åt mig med fast jag tror inte det precis. Får skicka ett sms till henne såfort min mobil inte är död längre. Det kanske är en två dagar kvar nu bara det är väl onsdag idag visst?!

menmen nu ska jag tillbaka till mitt Liv eller vad säger jag sådant har jag ju inte hahaXD

Here I go, scream my lungs out and try to get to you
You are my only one


Ja jag kommer tillbaka snart med informationen om filmen som jag nämnde

None
XOXO Jess

Som vanligt har jag inget liv

Ja då var snart denna dagen slut och vad jag har gjort idag är inte något skit, somnade nästan i soffan i vardagsrummet där nere vid tre tiden precis innan maten.
Jag har annars bara suttigt vid datan och tv:n, har inte orkat höra med någon och det är ju ganska svårt utan mobilen som jag har varit utan i en dag så får ju inte tag i någon.
Imorgon ska jag försöka få tag i någon så jag kan få det lite skoj iallafall eftersom det kommer inte vara så att ajg befinner mig på mitt rum eftersom min pappa ska arbeta här inne så. Är det någon som vill vara med mig imorgon? någon som är rolig`?


Sandra har börjat skriva i sin blogg om vad hon hittar på, och ja det låter ju inte så särskillt roligt om jag får säga det själv.


mer har jag nog inte att skriva om idag få se om det blir något mer intressant imorgon.

None
XOXO Jess

Sandras Europa turné

Ja jag funderade på att hålla min bästa vän sandra sällskap inatt men det funkar ju inte eftersom min mobil inte funkar, så det blir sängen istället men jag akn ha mysigt där istället hihi...



Ja om ni undrar drar min bästis på en "europa turné" som hon själv vill kalla det, hon ska bila igenom en massa länder och så snäll som hon är så ska hon mobil blogga händelser under dagens gång på http://svenssson.blogspot.com så kolla in den lite då och då. Hon ska bland annat åka igenom våra idolers lilla hem stad och ta en bild på skylten om hon nu är vaken för att göra det haha som hon säkert kommer att vara. sen så har hon lovat att om hon hittar frimärken som hon kan köpa så ska hon skicka vykort till mig från varje land skoj eller hur?! eller iallfall för mig hihi :D men jag kommer att sakna henne som attans med.
och det är ju därför det är bra att hon kan blogga för då känns det väl kanske lite som att jag är med henne på resan som jag inte följer med på.
Om ni vill veta hur allt startade med denna europa turnén så var det så att hennes föräldrar ville på semseter och hennes mamma ville till Italien medans hennes pappa ville till Spanien så eftersom dem inte kunde enas om den saken så fick det bli att dem ska besöka båda ställena och därmed blir det en massa andra länder på köpet det verkar väl ganska rimligt? för det tycker iallafall jag bara om jag kunde åka med eller göra så med min familj, men det skulle bli bökigt med sex personer i en bil för fem plus en massa packning.
men nu kan jag ju hoppas på att jag kan snylta med Cornelia och Eva och lilla polski på deras buss resa istället kanske vem vet om jag får för mina föräldrar det skulle fan och med blivigt skoj vad man än tycker och tänker.


Har ni märkt en sak?! jag har börjat blogga väldigt mycket nu på den senaste tiden hm undra varför? det kan ju bero på att jag har mycket skit att skriva om och jag alltid har varit upptagen tidigare eller att jag har allt förlite att göra nu eller så kan det ju bero på att jag inte har något liv för fem öre.  Menmen säg vad ni vill för jag ska blogga som in i tusan haha XD och vem vet om ni är snälla någ så kan jag kanske lägga ut fler noveller till er om jag hittar någon vill säga.
Jag är faktiskt inte änns säker på om någon läser detta jag skriver eller jag bara skriver i onödan hu? vem bryr sig egentligen jag skulle kanske gjort innan men inte nu...

menmen skit i allt mitt yrande som jag håller på med glöm inte nu att kolla in Sandras reseblogg (länken längre upp) för nu ska jag gå och hålla mina kuddar och mitt täcke sällskap i min 110 säng. Godnatt vi höres när jag vaknar igen förmodligen...


XOXO Jess

Ingen mobil :(



Har pratat med mamma och pappa om min mobil som är konstig.
Det var att mamma glömt att betala startavgiften så de la när min mobil :( 
Jess blev ledsen nu när hon inte kan skriva sms längre. Men jag får överleva genom att ockupera hem telefonen istället, dem får själv skylla sig.

Mamma - Se detta som ett straff för du färgat håret svart.
Pappa bara skrattar elakt åt mig när han skulle åka iväg nu, - Du kan ju ringa oss med din mobil, Mouhahaha

Sådana jävlar jag har som föräldrar mitt liv går ju under här nu,
How will I survive?! This is shit. -_- Sällan det ändå händer Jessica Söderberg liksom haha...

Men nu ska jag gå ner och kränga mat :D det är gott haha XD sen ska jag kolla lite på youtube och se om jag hittar något roligt där.

ni vet ju hur ni ska nå mig, 229544 ... ring om ni vill underhålla mig.

P.s  min mobil går igång igen om ca en 3-4 dagar.  död tills dess tyvärr.

xoxo Jess


På tal om mitt liv




två rostmackor och en kopp med tee blev det till frukost hos cornelia idag sen drog vi till hbg för hon skulle till tandläkaren och jag skulle hem så efter att haft sagt hejdå till corre och eva så gick jag till laserdom och vänta på 08.03 bussen som jag skulle ta hem.
när jag kom hem till bårslöv igen så blev det en dusch (kände att det behövdes) jag blev lite paff när lödret från shampoo´t blev lila haha sen bara visst ja håret XD
sen nu så sitter jag här och klockan är 09.28 ska ta på mig kläder sen gå ner till mamma och pappa så de får få sitt damp ryck om mitt hår (som dem inte har sätt) och sen se vad som händer där efter...

har fortfarande inte varit nere haha och klockan är 09.33 nu haha hela fem minuter sedan :D sitter och lyssnar på Dead By April som jag för andra delen knarkar jusst nu av denna tid i mitt 16 åriga liv hehe.

igår satt jag och Corre på en bänk i höganäs i tre timmar utan att röra på oss och bara tittade och skrattade åt allt som gick/åkte förbi oss, jag hitta min framtida "bögkompis" där och han kör en ciao och bor i det gulategelhuset vid stranden haha.
När vi reste på oss senare vid halv sju så var det som en billig fylla haha det var skoj.

 På tal om annat så heter min andra "bögkompis" Tobias och var Cornelias arbetskamrat hehe jag har liksom bara fått för mig att han ska bli min nya bögkompis. Har konstiga saker för mig hela tiden fråga själv corre haha.


P.s läs Cornelias blogg http://Tofftin.blogg.se inte skrivit så mkt där för hon har precis gjort den men ändå kan ju bli skoj.
P.s läs Beatrice´s blogg http://Bisan.blogg.se ...

XOXO Jess


Jess goes Happy !!!

Weeeii asså jag är så happy happy, tänk er att jag har bara tre dagar kvar av mitt sommar jobb sedan får jag semester
och sedan någon gång i nästa vecka ska jag åka bort över en dag/natt till min bajb lite utanför gbg
så skooj det kommer bli för oss vi två XD
Kan man bli mer happy happy?!


och ja just det jag ska till bakken på lördag och då kommer jag att få gå med Jesper Fridlund eftersom en viss emma inte följer med dit. Fråga mig inte varför för det vet jag verkligen inte.
Sen ska vi till Liseberg också under sommaren och jag har inte varit där på så himla länge så jag tror jag döör.

och just det mimmi sa att jag gilla Martin idag till honom och hans svar var: Okej.
vilket svar man ändå ger :/

Puss på er nu...

RSS 2.0