Private practice

Sitter hemma på mitt rum nu och har precis kollat klart på ett tv pogram som jag nu mera ska följa hehe, så jag kännde för att blogga lite och lyssna på tokio hotel innan jag går och kissar, ooh herre jävlars vad kissinödig jag är just nu menmen det får va för jag ska skriva innan hehe...
snacka om att jag har ont i min kropp just nu, det känns som om jag kommer att få värsta fete blåmärket på sidan, jävlars vad det gör ont ska ni veta. men som sakt innan så tittade jag på ett jättebra tvpogram jag tycker att ni alla som är intresserade av sjukhus serier ska kolla på, det visas på torsdagar klockan 21.00 på tv 4 och heter Private practice.

detta är det sista blogg inlägget jag kommer göra denna veckan eftersom jag nog inte kommer att få tag i någon data på hotellet (om jag får så kommer jag att blogga hehe) och jag hinner nog inte göra det imorgon eftersom vi ska köra till citygross innan och jag vill ha lite naturgodis men vet inte om jag får det *drop* men jag ska iallafall få pastasallad med räkor och dressing som jag ska äta i bilen på vägen till malmö, för att jag ska vara nåtsånär mätt där, och jag tror ju inte skolan har god mat imorgon precis för de brukar ju inte ha det. så jag kommer definitivt vara hungrig som en varg när jag får min pastasallad.

nu har jag faktiskt bestämt mig för en sak! vill ni veta vad?! hehe jag bryr mig inte om ni vill eller inte för jag kommer att skriva det ändå. Jag har bestämmt mig för att skita i att fixa mitt hår imorgon och bara komma med det plattat, så ska jag ha med mig hårspray och sånt så får Sandra, Cornelia och Mimmi fixa det åt mig så kanske de blir nöjda eller vad tror ni?!

men nu måste jag verkligen springa och kissa så det får räcka för den här gången.
image15

hejdå<3


Torsdag

fan helvetes bajs tolle skit, jag hade nyss skrivit ganska mycket här men tack vare en viss Anton i sjuan skulle kolla porr sidor på min inloggning -__-  den lilla jävlen... så råkade det bli att ajg tryckte ner denna sidan när jag skulle trycka ner den så nu måste jag skriva om allt igen.  suck

menmen jag sitter i datasalen med cornelia, mimmi, sandra, emma o och tanja, jag bloggar och har innan letat texter till olika låtar som vårt band ska göra covers av. hehe vårt band ska heta CoSaJeMa som står för: Cornelia Sandra Jessica och MimmiAlexandra. så ni fattar hur det har blivit cosajema.
cornelia leter just nu efter noter till oss så vi kan spela låtarna. vi har redan texten till låtarna vi ska spela och sandra ska sjunga.
I bandet så ska jag då spela elgitarr/gitarr, cornelia trummor, mimmi bas och Sandra ska sjunga. vi har ju varit så duktiga att vi redan har hittat våran manager, våran sidekick och något annat som ska bära våra saker och bygga våra scener och sånt fast jag kommer inte ihåg vad det heter just nu hehe.
vi tycker att ni ska lyssna på oss när vi blir kända fast jag kan lite på att ni gör det visst...
hehe ja det var bra att ni gör det hehe eftersom vi ska bli jättestora eftersom vi är så himla duktiga eller vi ska bli så himla duktiga fast vi måste träna lite först hehe.

nu denna helgen ska jag sitta fast på ett hotell i malmö jippie vad skooj. så jag tycker att ni ska ringa och underhålla mig på min mobil eftersom jag säkert kommer att ha dötadigt om kvällarna. jag ska vara där från fredag till söndag.
fredag: 17.30 - 21.00
lördag: 07.30 eller 08.30 - 17.00
söndag: 07.30 eller 08.30 - 17.00
mellan de tiderna kan ni inte fåtag i mig men efter de avsatta tiderna kan ni ta och ringa mig bra va?! men jag är nästan säker att ajg någ kommer att bli sjuk mitt i allt eller iallafall börja bli lite sjuk, eftersom min syster ligger hemma med influensan och det är en vecka innan den andra personen blir smittad. och jag börjar känna av det i min hals nu weeeiii så skoooj (noooooooooooooooooooooooooooot) hatar att vara sjukt det är så himla tråkigt. och när jag får feber så får jag alltid hög feber och det är inte skooj för då är jag sängliggande som ni nog också blir när ni får hög feber.
menmen blir jag sjuk där nere så är det bara att ringa efter mamma och pappa så kommer någon av dem att hämtar mig...

idag ska vi få gå tidigare eftersom vi ska och simma som vi gör varje torsdag weeeiii det är så skooj jag lovar, älskar att simma :D
sen måste jag göra min fucking matteläxa som jag har tills imorgon och det suger ju balle. hatar matte!  -__- och efter det ska jag börja packa lite smått och sen blir det ju såklart lite thf och tv med hehe och det är ju skoj :D


och lite musik hihi.
av: tyler hilton en av Sandra S. favoriter hihi

"Glad"

Everywhere you go, perfection
Follows you the wrong direction
And you will never see if for
You get all that you need and more
You see it, you want it
You find it, it's yours

But you can't say what you want or
Take what you want or
Choose the moods that you fake when you want
You said your needed something special
Then where it's at
And aren't you glad

The only one of 5; exception
The child of your pride, deception
And on your list of things to do
Is make me fall in love with you
You find one, you want one
Cause I'm one, who plays

You can't say what you want or
Take what you want or
Choose the moods that you fake when you want
You said your needed something special
Which you don't have

You can't say what you want or
Take what you want or
Rest and wake anyway that you want
You said your needed something special
Well, here I am, and aren't you glad.

Now you got it bad
I know you do

You can't say what you want or
Take what you want or
Choose the moods that you fake when you want
You said your life couldn't get much better
Then where you're at

And you can't say what you want or
Take what you want or
Rest and wake anyway that you want
You said your life needed something special
Which you don't have
Well, aren't you glad
Well, aren't you glad
Well, aren't you glad


image14


ps. mimmi har jusst tupperat mitt hår så nu står det ut åt alla håll och kanter.

puss och hej <3


Bara ett måste

hehe jag vet att jag precis skrev ett inlägg men detta kan ni ta och skita i om nu vill det och läs det som är under istället....
för jag gör mest detta inlägget eftersom jag tycker att alla borde veta detta ordspråket eller mottot eller vad man ska säga:

There will come a point in your life when you realize who really matters,who doesn't, and who never really did.
So forget about the people from your past because there is a reason they didn't make it to your future

så där har ni det hehe.
och såklart en bra låt eftersom jag inte har lagt ut en låttext nu på ett tag:

Maybe if my heart stops beating
It won't hurt this much
And never will I have to answer
Again to anyone

Please don't get me wrong

Because I'll never let this go
But I can't find the words to tell you
I don't want to be alone
But now I feel like I don't know you

One day you'll get sick of
saying that everything's alright
And by then I'm sure I'll be pretending
Just like I am tonight

Please don't get me wrong

Because I'll never let this go
But I can't find the words to tell you
I don't want to be alone
But now I feel like I don't know you

Let this go, let this go

But I'll never let this go
But I can't find the words to tell you
I don't want to be alone
But now I feel like I don't know you

And I'll never let this go
But I can't find the words to tell you
That now I feel like I don't know you


peace out<3

image13


When you´re born to stand out...

ja nu är snart mitt sportlov över, suck det suger balle :(
jag har spenderat min morgon på att renstäda mitt rum som jag aldrig gör så nu är det för en gångs skull rent och jag skäms inte över det hehe. men vad jag ska göra resten av dagen vet jag inte eftersom klockan är just nu 13.00 och jag får bara vara ute i 4 timmar till för mamma, men eftersom hon inte är hemma och min ödmjuka pappa är det så får jag nog vara ute längre hoppas jag... :D
nu undrar ni säkert varför jag bara får vara ute tills 17.00 och vad jag nu har hittat på. eftersom den frågan får jag hela tiden.:. Jessica vad har du nu gjort?! och mitt svar är också hela tiden.:. DET ÄR INTE MITT FEL ATT MAMMA INTE VILL LITA PÅ MIG! jag har faktiskt inte gjort de hon tror att jag har gjort. så nu blir jag utfrågad vad jag ska någonstans om jag går iväg och mest om jag säger att jag ska till Sandra W hehe...
men till sak eftersom jag inte har berättat det för er: Jag och Sandra (Williamsson) åkte i onsdags över till danmark för att kolla in snygga pojkar och kolla i affärer, som vi gjorde men eftersom den ända snygga killen vi hade sätt försvunnit och för att sandra är så himla lat så åkte vi över till sverige igen efter en timmes tid, så vi kollade i affärer här hemma i helsingborg istället... sen åkte vi hem till sandra efter det. och eftersom min kära (noooot) storasyster Charlotte sa att jag varit i danmark till min mamma så blir jag väkt jättetidigt på torsdagen av att mamma börjar "skälla" ut mig för att ha åkt till danmark och köpt sprit, som jag inte har gjort men eftersom hon inte kan tro att man bara kan gå en timme i danmark utan att köpa sprit. så nu får jag inte vara ute längre än till 17.00 för mamma eller egentligen så tror jag bara det gäller när jag ska vara med Sandra. och jag får inte göra något ikväll eller imorgon kväll för henne.
Men som sakt eftersom hon jobbar kväll så kan jag väl ändå dra ut eller hur?!

I tisdags så klippte jag av mig håret eller iallafall lite av det hehe men jag blev iallafall jättenöjd med det, och jag ska nog fortsätta i framtiden med att behålla det korta håret eftersom jag tycker att jag passar bättre i detta en det långa. plus är det lättare att... hmm... vad heter det nu igen?!... ååh jag har det på tungan blööööö... men jaja skit samma det är lättare att göra frisyr och hålla reda på det haha räker att jag sover sen står det haha.
sen efteråt jag hade klippt mig så gick jag och sandra i stan lite sen tvingade vi Elias och hans kompis att komma till oss på max och sen tog vi 8:an till filborna och gick på möte där.

weeei klockan är 13.13 någon tänker på mig hehe. pusspuss tänker tillbaka... hmm... undrar vem det är som tänker på mig hahahaha... ni får skriva om det är ni hehehe... jag vill veta så att jag vet vem jag tänker tillbaka på hehe...

men snälla någon kom och rädda mig från att ha tradigt... save me... rette mich... RÄDD MIG!!! hatar att ha tråkigt annars så får jag väl hitta på något med mina syskon och det är ju SÅ roligt (noooooooooooooooooooooooot), så någon kom ut med mig, ring och prata med mig, bara gör något som hindrar mig från att umgås med dem, för det är så himla tråkigt... ja ni som har syskon ni vet ju vad jag menar hehe!

menmen nu är det slut för mig hehe ska försöka tvinga någon att färga mitt hår mouha?!
hejdå<3
image12

Ps. I love you ♥

Dagens:

gick upp tidigt eftersom jag skulle jobba och var tvungen att åka inom citygross för att köpa lunch till mig, så efter det så körde pappa mig och sandra till filborna så vi kom upp där till lagom vid kvart i 9 Jippie, så vi sätter oss och latar oss en kvart och bara snackar lite sen gick vi och plocka fram sen såg vi willy "sandra w" och prata med henne lite.
Mina och Sandras planer gick åt skogen idag eftersom en viss Kristoffer inte kom till filborna idag så vi kunde inte mitch matcha honom med mig och inte fråga om han ville komma och kolla bio med oss, så tråkigt!!! men jag träffade Martin istället som var vikarie idag så vi eller jag prata lite med honom istället och sånt skit medans Angelica bara dissade mig sådär -___- hon gick utan att ge mig en kram... taskigt!  och sen dissade martin mig fast han hade lovat att komma och underhålla mig den gruppen efter rasten eftersom det bara var ett barn av 14 st där, så sandra fick vara i vattnet själv hehe... så taskig jag kan vara. men hon älskar mig ändå hehe.
efter jobbet så drog vi (jag och Sandra) hem snabbt för att göra ve oss för att gå på bio, fast det blev inte så mkt sket i mitt smink orkade inte riktigt med att fixa det och det fick bli ett par jeans fast att willy ville att jag skulle ha legings (stavning?) på mig fast vi hade inte tid för att jag skulle byta om en gång till hehe. fast jag bytte från min skoltröja till en vanlig kofta, så snällt av mig.
sen körde pappa mig, sandra och Willy till bian och på vägen så lyckades min pappa att lura sandra (som alltid) han bara sa : Sandra du förgyller min dag! sen asgarvade han.
när vi hade hämtat våra biljetter så drog vi bort till TH för att dem ville handla nötter fast när vi kom dit så blev det inget handlande utan vi bara tog en runda bort till godiset sen gick vi ut igen. Vi träffade jorme utan för biografen (SF) och gissa om det var as länge sedan jag träffade henne, det var typ när hon slutade 5:an senast har jag för mig...menmen
Vi såg Ps. I love you som var/är så jätte super duper helvetes jävla cp fucking bra och den var en äkta böle film så det var bra att de delade ut savetter till oss innan filmen börja hehe, (de kom till bra användning av oss alla kan jag säga fast mest av willy)... så sorglig var den när han dog och hela filmen oooooh, vill se den igen NU!!! jag lovar det är en film som är värd att se... av både killar och tjejer...
på bussen hem så hade jag och willy fötterna uppe på sättet framför mig, också helt plötsligt så kommer buss chauffören fram till oss och sa: Dem fötterna vill inte jag se igen! och vi bara : Jaha ok O___O... creepy. och sen när vi skulle hoppa av så står den jävla bussen kvar på busshållplatsen och lyser efter oss så läskigt vi bara: det är en sån där våltäksman så han kommer och hemsöker oss i natt!...

menmen nu ska jag sova eftersom det finns en dag imorgon också som jag ska jobba innan jag för sportlov, och det kommer att bli så himla roligt och skönt att vara ledig från både skolan och jobbet... ska nog dra in med Ps. I lov you ganget till dk på onsdag eller on sandra inte kan så blir det bara jag oich willy men vi hoppas att sandra kan följa med oss...
Hejdå sov sött och dröm och enhörningar nu och inga mardrömmar!!!





Ps. I love you....

image11

Knappt något alls

sitter som vanligt när jag skriver inne i skolansdatasal. sitter och skriver om eller jag ska skriva om Christina Aguilera.
vafan fick reda på att Tokio Hotel ska spela 2 gånger i Danmark bara för att de sålde slut så snabbt, men det tog 2 jävla fucking veckor för dem att ta slut.
men det är faktiskt bara för att danmark är uppdelat i två delar. Det sa sandra till mig eftersom jag inte hade var inne på ThF utan jag satt som en snäll liten flicka och läste om chritsina hehe.
Cornelia springer runder bland oss alla och masserar och pillar i vårat hår hehe. om ni undrar vem "vi" är så är det: Sandra, Mimmi, Emma och jag då hehe.
igår var vi lediga från skolan så jag och Sandra spenderade dagen av att gå i stan. Jag trodde att det skulle vara jättesegt att gå hela dagen men det gick jättesnabbt, men senare när vi var påväg hem till Annie så började sandra gnälla om att vi inte var framme snabbt nog. Jag köppte inget speciellt och det gjorde inte sandra häller men hon hittade ett par jättefina jeans inne på Tretton! as fina var dem...
Idag så ska vi åka och simma och Sandra ska försöka mitch matcha Corena och Elias hehe skoojskoj.
sen på lördag ska sandra mitch matcha mig med en kille som heter Kristoffer, sen ska vi höra om han vill följa med och se på bio som vi ska ha roligt och göra hehe. men vi vet inte någon bra film än som vi vill se hehe...
ge oss något förslag!!!

så nästa vecka är det lov och jag har några få dagar jag är ledig för att hitta på något med andra folk och blir jag inte uppbokad så blir det väl att jag umgås med min alldra bästa vän som visar sig att vara min säng heehe. det är riktigt jävla skönt att sova visst är det!!!^^
men säg till om ni vill hitta på något under lovet så kan jag ju se om det går att fixa hehe. men säg till itid då haha
 hejdå<3

SHOBBRE

jag fick godkänt på mitt kemi prov :D jippie skit duktigt av mig tycker jag faktiskt
får se hur det går på matteprovet, hoppas till GUD att jag blir godkänd på det.

åkte med mimmi och sandra till filborna för att de skulle jobba, och när jag kom dit så krängde jag tårta hehe
mumsigt hehe, sen berättade Sandra W ett roligt skämt hehe.
men jag tröttnade ganska snabbt på att sitta där uppe så vid 4 tog jag bussen hem.
det var en läskig gubbe som började prata med mig iiiih  ;( han trodde att jag fört jobbade på en tidning sen trodde han att jag var en sköterska, weerd :S sen hoppade jag av och tog min vanliga buss hem.
sen när jag kom hem så hoppade Gizmo på mig för att han var så glad att jag kom hem, så jag tog och gick ut en runda med honom hehe.
kom precis in hehe och nu pratar jag med Frida på msn också väntar jag på maaaat!!!

hejdå<3
image10




P.S: Sandra jag har dina SO böcker + din tröja.

RSS 2.0